Semih Ö. tarafından yazılan gönderiler
-
-
Batı Karadenizin yakın tarihte 1985 benzeri sistemi net 2016 yılbaşı sistemi ya efsane bir sinoptikti
-
Zonguldak Çaycuma'dan 2016 yılından müthis kareler
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Yasin71 tebrik ediyorum hocam :alkıs:
-
Çevre illerde de olmalıydı bence
-
Sokak lambası yanıyordu gece bir anda söndü elektrikler gidiyor sandım deprem bitince sokak lambası tekrar yandı
-
Geçmiş olsun sallantıyı en net hissettiğim depremdi Zonguldakta oldu sandım resmen gece yarısı uyanmışım bir ara sonra tekrar dalmışım yatak net sallandıgını hissettim masada sallanıyordu net bi şekilde
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Korku dolu anlar... İncivez'de yangın!Zonguldak’ın merkeze bağlı İncivez Mahallesinde çıkan yangın korkuya neden oldu.www.zhaber.com.tr
ZHABER on Instagram: "İNCİVEZ'DE YANGIN! EKİPLER OLAY YERİNDE... #zonguldak #beü #incivez #altkapı #bülentecevitüniversitesi #üstkapı #yangın #itfaiye #zonguldakhaber #zhaber #sondakika #zonguldaksondakika"ZHABER shared a post on Instagram: "İNCİVEZ'DE YANGIN! EKİPLER OLAY YERİNDE... #zonguldak #beü #incivez #altkapı #bülentecevitüniversitesi #üstkapı #yangın…www.instagram.com -
Günaydın karşımızdaki binada yangın çıktı herkes toplandı içeridekileri tahliye ettiler. hala devam ediyor 45 dkdır
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Bu izobarlar nedir yaw valla
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
EL FANTASTICO
Gerçek olsa en erken yağan kar olur 2000 li yıllarda

The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.