Atamayana atarlar.
İkinci yarı ruh gibi gezdi Zonguldak sahada Zonguldaklı oyuncunun kaçırdığı net pozisyonlar da çabası Ağrı çevirdi aldı puanı kısa öz
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturAtamayana atarlar.
İkinci yarı ruh gibi gezdi Zonguldak sahada Zonguldaklı oyuncunun kaçırdığı net pozisyonlar da çabası Ağrı çevirdi aldı puanı kısa öz
Bugün saat 14.00 HT Spor'da Ağrıspor-Zonguldakspor maçı var. Tüm Ağrı ve Zonguldaklılara duyrulur. Bende bir Zonguldaklı olarak maçı takip edeceğim.
1-0 dan 3-1 yaptı Ağrı inanılmaz
Ailenizle, sevdiklerinizle beraber nice mutlu yıllarınız olsun hocam cografyaciburak
Zonguldak ta oldukça yoğun bir sis yaşanıyor şu sıralarda
Oww bu ne yapmış böyle
GFS soğukları berbat etti yarına bakalım
İcon sistem yok demiş resmen pazar gününe kadar modeller netleşir umarım bu vadede icon ile yüksek çözünürlüklü modellere bakmak daha mantıklı
Sistem yoktan ziyade çok batılı ve 850 yi kırpa kırpa bir hal olmuş
Hala modeller mütabık değil son 24 saate kadar hop oturup hop kalkacağımız bir süreç devam ediyor
ECMWF bölge geneli için en iyi halinde şuan GFS ile orta noktada mı buluşacaklar birisi keskin bir u dönüşü mü yapacak göreceğiz ilerleyen güncellemelerde
hosbulduk hocam 3 senedir adam gibi sistem gelmeyince benim de tadim tuzum yoktu dogal olarak. is guc falan derken yogundum bir de
Biz de eskisi kadar fırsat bulamıyoruz foruma girmeye. Eğitim üniversite derken, onun dışında 2-3 yıldır sistemler açısından kesat geçti seninde söylediğin ettiğin gibi, öyle olunca doğal olarak karsızlık sendromu genel olarak tavan yaptı ama şimdi önümüzde bir sistem şekilleniyor hala bakalım neler olacak.
CAN Bayadır ortalıklarda yoktun hocam hoş geldin ![]()
GFS bize ters şuan 850 sıcaklıkları yetersiz öğle cıktısına göre izobarlar iyi olsa da bu yağışı yağmur olarak almak istemeyiz ECMWF, GEM, UKMO Karadeniz özelinde daha iyi şuan
Semih Ö. Yavaştan hazırlıklarımızı yapalım beyaz güzellik geliyor çünkü
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.
Hazırız bırak gelsin daa![]()