Zonguldağın zirvesi 1100 rakım 12 Ocak 2022
Semih Ö. tarafından yazılan gönderiler
-
-
Harici İçerik www.youtube.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.
Türk Kültürünü çok güzel yansıtan eserler veren Mabel Matizden bir müzik bırakalım Akşama
-
O değilde biraz konu dışı şuna da çok üzülüyorum doğduğum yer Edirne-Keşan neredeyse 3 yıldır gelen sistemlerde yağışsız geçiriyor
İnşallah bu sistemde trakya da bir şeyler koparır artık -
Saadet doğum günün kutlu olsun ailenle sevdiklerinle birlikte nice güzel karlı yaşlara inşallah
-
The content cannot be displayed because it is no longer available. Evet güzel bir yazı gayet güzel açıklamış
-
Karabük'te aynı şekilde Kardemir ve Marzinc yüzünden şehir merkezi çok sıcak kalıyor çevreye göre
-
Zonguldak ta santraller erdemir mahvediyor havayı çevreye göre o yüzden sıcak kalıyor
-
Zonguldak 5 derece şuan orası -2.5
-
Ama bende fark ettim son zamanlarda b.karadenize bölgesindeki illere göre oldukça soğuk ve bir kıyı şehri dediğin doğru
-
Bartın sanki gece vakti karasal iklime dönüyor, kıyı ili olmasına rağmen gece sıcaklıkları iç kesimler kadar soğuyor bazen, pek önemsenecek bir nokta değil sadece dikkatimi çekti. Bunun sebenini bilen var mı ?
Biraz daha iç kesimde kalıyor Bartın
-
Şu sistemler gelmeden önce Zonguldak Belediyesi şehir kameraları bölümünü bakımdan çıkarsa diyorum artık ne zamandır açılmıyor =D
-
Harici İçerik www.youtube.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.
-
Eyvallah kardeşim 15 16 nasıl olacak peki
Valla o biraz sürpriz kar göreceğiz hava da da olsa örtü görürsek bize sürpriz olmuş olur bence anı yaşayalım bunda haftaiçi sistemi bundan daha iyi 20 sinden sonrası çok umut vadediyor onu da takip edelim
-
Ben anlamadım da ne demek oluyor bu?
20 sinden sonra çok güzel günler bekliyor bizi sabırla bekleyelim hemşerim
-
Yeni görevleriniz hayırlı olsun