Gece gece denk geldim içim gitti ya![]()
Semih Ö. tarafından yazılan gönderiler
-
-
Sağlam gürledi biraz önce geçti ve su kütle baya iyi vuracak gibi
-
Zonguldak'ta Kar Yağışı Etkili OlduZonguldak'ta kar yağışı 10 cm'ye ulaştı, yollar kapandı, uyarılar yapıldı, çalışmalar sürüyor.www.sondakika.com -
Bolu'da Kar Kalınlığı 30 Santimetreye UlaşıldıBolu'da yoğun kar yağışı şehir merkezini beyaz örtüyle kapladı. Kar kalınlığı 30 santimetreye ulaşırken, çocuklar parklarda karda eğlendi. Kar yağışının…www.msn.com
Bolu da gerçekten güzel görüntüler oluşmuş Mart 2022 deki sisteme benzettim bi gecede güzel örtü bırakmıştı Snow Hound
-
Zonguldak'ı doğru dürüst deniz etkili kütleler vurmadı maalesef sabah 6 gibi graupel yağdı sadece az bişey Semih Ö.
Klasik iç kesim sistemi sahil hattı zor oluyor bu tarz sistemlerde
-
Zonguldak yüksek kesimlerde gayet iyi kar var
-
Zonguldak merkez beklenenden soğuk gidiyor bu gece kar yağışı görebiliriz diye düşünüyorum ne diyosun Semih Ö.
Bende öyle düşünüyorum
-
Bolu Atatürk Stadında son durum
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Bu sistemde Yeniceyi merak ediyorum özellikle memleketim sağlam bi yağış gözüküyor iç kesim avantajıyla iyi örtü olur mu bakalım
-
ECMWF ile GFS arasında Batı Karadeniz açısından öğle cıktısına göre iki modelde bariz fark var ECMWF yerde kar göstermis yani sahil seviyesini de dahil etmiş gibi görünüyor son cıktıda +250 rakım üstü gayet kurtarır bu görüntüde bakalım diğer güncellemeler nelere gebe olacak
-
Hayırlı geceler herkese
-
ben kozluda olsam cumartesi isterdim.
esenkoy kampusu yazinca sakarya cikti. rakim kacti hocam ?nasip olur İnşaallah...
Hocam Sakarya'daki sanırım Esentepe Kampüsü. Rakıma gelince rakım 290 civarında yanılmıyorsam geçen sene de bu vakitlerde görmüştük bakalım merkezde sulu kardan öteye geçmez belki ama50 60 rakim farkını Zonguldak açısından net şekilde bu tarz sistemlerde gördüğüm için kampüs hattında görebilirim diye düşünüyorum yine değişim olmazsa bakalım ayrıca Esenköy üniversitenin bulunduğu Kozlu ilçesinin mahallesi/ köyü diyebilirim kampüsün adı da İbn-i Sina kampüsü.
-
Nasipse Pazartesi günü Zonguldak Kozlu Esenköy Kampusde rakım etkisi ile sezonun ilk kar tanelerini gorucez gibi görünüyor bakalım neler olacak
-
2 gündür aya göre oldukça soğuk sabahlar geçiyor bugün Zonguldak Kozlu- Esenköy tarafı hissedilen 2 dereceydi erken saatlerde
-
Şu sıralar hastalık havası kol geziyor dikkat etmek lazım