Bartın diyagramı daha bile iyi
Semih Ö. tarafından yazılan gönderiler
-
-
Güzel güzel bir hamak gördüm burda ben
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Aslında foruma Müzik botu eklenebilir mi bilmiyorum böyle bir şey var mı ama :)) öneri olarak vermiş olayım
-
Semih Ö. güzel videolar.. Baktım beğenilerimi de attım.
Yeni görevinde başarılar dilerim, hayırlı olsun :alkıs:
Sağol abi teşekkür ederim :=)
-
Harici İçerik www.youtube.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.
Bu da güzel bir yağıştı izleyebilirsiniz
-
Harici İçerik www.youtube.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.
-
Düzenlemeleri yapıyorum şuanda
-
Bakabilirsiniz 23 Aralık sisteminden videoları paylaştım
-
-
Kar videoları geldi
-
23 Aralık 2021 Bizim okulun orasi
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Harici İçerik twitter.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.
-
Hasan61 sağolasın hocam

-
Hayırlı günler herkese
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
TURKOVAC'ın ilk sevkiyatı Ankara'ya ulaştıThe content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.