Semih Ö. tarafından yazılan gönderiler
-
-
ETS 2 Zonguldak haritası bu da güzel bir yama yeni görmüştüm hazırlayan ekibin eline sağlık uğraş verilmiş çok benziyor
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Bende oynuyordum sarıyordu gerçekten MTA yıllar geçse yine eskimeyecek bir oyun
-
NFS Heat - RCC falan olacak hali yok
-
Eminmisin
Valla server de oynuyorsun gibi geldi ama =D Bilemedim şimdi o dur yani aklıma başka bir şey gelmedi
-
Peki bu efsane oyunu bilen var mı çocukluğumuzun oyunuydu

Bu oyunun adını doğru bilen kişiye 3 bin
-
Harici İçerik www.youtube.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.
Bir de şunu eklemiş olayım :okey:
-
Harici İçerik www.youtube.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.
Güzel Undergroundlar Türkçe Rapin kralı 55 Sago Reisten
-
-
Meteociel - Modèle Numérique ECMWF CEP 0.4°
Meteociel'den güzel bir hamle ECMWF ye ara saatler geldi https://www.meteociel.fr/modeles/ecmwf_hres.php
Artık yağış çıktıları da mevcut
-
-
Güzel geldi ana fikir
-
ECMWF 15-35 mm arası kar veriyor 28 sabah saatlerine kadar
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.