Tüm İstanbulluların gözü aydın :okey: Hadımköy şuanda kar kalınlığı olarak 1.sırada sanırım
Semih Ö. tarafından yazılan gönderiler
-
-
Tam üstümüzde bi kütle var açık yeşil
-
Gece kar başlayabilir yine
-
-
Şubat bambaşka olacak !?

-
Ne güzel bir lükstur bu sistem yaşarken sistemler takip etmek

-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Benzerlik çok fazla :yumruk: Efsane Şubat yolda
-
1961
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. 202?
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Günlerdir haber alamadığımız
Metrekareye 105 kg yağış düşen
Samsun/Asarcık
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Burası bambaşka boyutlara ulaşmış maşallah
-
-
Harici İçerik www.youtube.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.
Biraz konu dışı kalsa da videonun bazı bölümlerde kar yağışı da yansımış ben yürüyüş yaptım o yüzden çekemedim fazla görüntü dün akşamki yağış böyleydi 2-3 saat aralıksız yağdı
-
Harici İçerik www.youtube.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.
Zonguldak Terraki Mahallesinde çekilen görüntü
-
Zonguldak ‘kar’anlıkta kaldı - Zonguldak HaberlerZonguldak ‘kar’anlıkta kaldıwww.pusulagazetesi.com.tr -
Bu şekilde kütle alamayız daha umarım düzelir yaa gerçi çok iyi kar aldık ama efsaneye yaklaşmışken devam etsin 😂😂
Ereğli rekoru kıracak muhtemelen 28 ine kadar devam edecek kar yağışı
-
Karadeniz ereğli çok normal çok tuhaf bir rüzgar sistemi var şuan açıkta doğudan batıya esiyor ereğli kısmına yakın yerden batıdan doğuya ereğli o kütleleri hep alıyor
Evet benim de dikkatimi çekti o