İnternet
Semih Ö. tarafından yazılan gönderiler
-
-
-
Bilmediğimiz sözcüklerin anlamını da yazarak daha yararlı bir konuya çevirebiliriz sanırım önceden yapmıştık öyle
-
-
Sütten ağzı yanan yoğurdu üfleyerek yer temkinli yaklaşmaya devam bu sene soğuk girişlerinde yağışlarda çok büyük sıkıntılar yaşanıyor o yüzden bakıp görelim
Maalesef öyle gidiyor aslında potansiyel büyük inşallah olumlu yönde sürprizler yaşarız
-
18 Ocak sistemi kazık attı o bir gerçek Çevremiz yıkılırken biz izledik bu sefer temkinliyim o yüzden
-
Yer seviyesi beklenenden soğuk da olabilir Cumartesi siklonik yağışları kar olarak alırsak müthiş olacak bizim için
-
200 Metre üstünde sıkıntı yok kıyılarda 100-200 rakım ve aşağısındaki bant şuanda biraz sınırda girişte
-
Cumartesi sabaha doğru da kar başlar diye düşünüyorum sıcaklık da sıkıntı olmazsa kesin değil bu da yaşayacağız
-
Son güncelleme de zonguldak kıyıları için Ne düşünüyorsunuz iyi bir şeyler olur mu?
24 Öğleden sonra akşam-25 i kesin olmamakla birlikte yağışsız geri kalan bölüm güzel olacak Önce siklonik sonra dek yağışları alırız cm konusunda anı yaşama taraftarıyım çünkü zaman zaman kazık yedik bu konuda yakın zamanda da hayırlısı olsun hala çözülemeyen şeyler ufak da olsa var modellerde
-
Aslında siklondsn faydalanacaz gibi görünüyor lakin ecmwf bakslim o daha tutarlı
-
Gözlük takmalık çıktı
-
500 Hpa kırptıkça yağışlar biraz daha artıyor benim mi dikkatimi çekti
-
Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallah..Sistemin tüm ülke adına bereketli olmasını diliyorum
-
Semih Ö. en üste olan kutuya bir delik del veya aç.. Hayvanların girip çıkmasına yetecek kadar.
Ve kolona doğru ittir üstten de sıkışmış durumda zaten..Onlar o sarı kutuya girerler abim.
Yuvaları denk demektir böylece..
Tamamdır abi bilgiler için sağolasın