Ben daha çok tek tabanca takılmayı seviyorum :elkaldırma:
Semih Ö. tarafından yazılan gönderiler
-
-
Bak yeşillendi fındık dalları...
Hamak bağlamaya başladı
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Harici İçerik www.youtube.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.
SonsuzaDek
-
Harici İçerik www.youtube.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.
Geloo
-
İsmi nedir hocam yazma şansın varmi
-
Hocam Ecmwf ve gfs senaryo kar haritaları varsa atar mısın sende ücretli veriler var sanirim

-
Kardesim bi kaç yerde okudumda bu sistem le Türkiye kişi bitirebilir falan diye
Hocam her denilen inanmamak lazım doğru değildir tabikide daha kısa vadeli çözemezsin böyle bir şey demek koca kış adına yanlış olurdu
-
Bu sistemden sonra tekrar nezaman sıcak tarafta kalırız sizce
Hayırlısıyla gelsin bakarız ona hocam :D
-
Elinize sağlık hocam, adaşım Efsane-Semih
-
GEM 240
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Düzceye de maşallah iyi kar veriyor
-
Bu da sonu
Bu 22 sine kadarki kar harirtası sadece bundan bi beklentim yoktu zaten 24 ünden sonrası için nolacak bakalım bu böyle verdiyse güzel
ECMWF Kontrol güzel geldi
-
Ne zamandır Aralıkta kar göremiyorduk ayrıca yılbaşına da karla giremiyorduk inşallah açılış güzel olacak