Bu çıktı sırıtıyor sıcak çıktı olabilir
Semih Ö. tarafından yazılan gönderiler
-
-
GFS Güncellemesi başlıyor takip edelim arkadaşlar
-
Yavaş yavaş toplanalım

-
Gece GFS de aktiflik zirvede olmalı bence bu sistemlerin şerefine
Bu günleri özlemiştik çünkü -
Örtü tahmini ne kadar alır hocam
yarınki sistemde bence 10-15 cm si rahat var yerde örtü olarak
-
Kastamonu sahil kesimi ne olur (inebolu)
En şanslı noktaların başında geliyor
-
Okulda tanıştık yine okulun Pc sinde model takip ederken, başka bir forumda şuanda önceden de uğraşıyormuş zaten bu hobiyle o da veri falan iyi yorumluyor Ao Nao falan ondan kaptım :'D
-
Hatta 2 arkadaşım şu sıralar model veri derken iyi yol kat ediyorlar foruma da gelmelerini rica ettim
-
Şimdi farkettim bu zamana kadar öğrendiğim şeyleri toplam sayfa olarak baz alırsak 120 sayfalik mesajlar ve daha öğrenecek çoook şey var çooook , bazen bu hobi okulun önüne geçiyor hatta hayatımın bile .
Sınıf arkadaşlarımla bile artık analiz yapıyoruz sınıfta sistemleri o derece bende de =D
-
ECMWF nin senaryoları daha gerçekci GFS gibi değil
38 de olabilirmiş aslında

Şuan en rahat konumlar bence Düzce-Bartın-Kastamonu hattı-Artvin-Rize-Hopa-Trabzonun doğusu gelecek sistemlerde ve tabiki iç kesimleri bu görüntülerde hep en iyi karı alan senaryolar bulunuyor bu bölgelerde
-
11 Olsun herkese yeter =D=D
-
Zonguldağın Uludağı Keşke bir kayak merkezi olsa Zonguldağa yakışırdı
-
Boşuna The Gaca denmiyor =D=D
-
Zonguldak Gaca her gelen sistemde kar alır orayı düşünemiyorum herhalde 2 metreyi de geçecek bu gidişle
-
Zonguldağın zirvesi 1100 rakım 12 Ocak 2022
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.