Semih Ö. tarafından yazılan gönderiler
-
-
Üst seviye de -46 var
-
Şu görüntü 2012 yi andırdı
-
10500 defa daha değişir bu
-
-
Az daha doğularsa girmeden kaçacak valla
-
5 Yıl olmuş forum logosu da değişmiş hayırlı olsun inşallah nice yıllara
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Harici İçerik www.youtube.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.
Modellere itafen =D
-
Harici İçerik www.youtube.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. hocam bu kısımda bu konuları oluşturan kişilerin profil fotoğrafları gözüküyor bence her konu için farklı bir konu fotoğrafı eğer olmuyorsada her konu için ayrı ayrı hesaplar açılıp profil fotoğraflarının konuya özgü birşey olması sitenin daha güzel ve göz alıcı durmasına yarayabilir benim şahsi görüşüm ben fikrimi söyledim yapması uygulaması sizden teşekkür ederim okuduğunuz için

Ben de katılıyorum bu öneriye
-
Harici İçerik www.youtube.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.Harici İçerik www.youtube.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.
Geçen sene bu günlerde efsane sistem Zonguldak/Kdz Ereğli
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. 1900 lü yılların başında Zonguldak
-
Arkasındaki sistemde güzel ondanda faydalanıyoruz :D
-
ECMWF de yine aynı şekilde
-
Icon iyi kar vermiş bize