Semih Ö. tarafından yazılan gönderiler
-
-
Harici İçerik www.youtube.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.
-
-
-3 olduk şimdiden yağan kar tutar
-
O değilde radar dolu hala kütle yanaşıyor. Zonguldakli67 Semih Ö. Aguney
ICON un beklentisine uygun yönde oluşumlar var
-
Harici İçerik www.facebook.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
22 Şubat gecesi gerçekten bambaşka bir gece oldu şarjım bitmese bu çektiklerim sonrasında çok daha yoğun kar görüntüleri vardı soğukta da şarjlar daha hızlı azalıyor bataryaları etkilediği için şarjım hızlı bitmese gece 5 e kadar etkili olan kısmın daha bi yarısı daha vardı onları kadraja alamadık maalesef. Ama gerçekten uyumayanlar adına ve kar severler açısından görsellik adına çok güzel unutulmaz bir gece oldu. 2022 Mart sisteminin kopyasıydı o sistemin yaşandığı gecede telefonumu acele ile almayı unutmuştum. Bu sefer kayıt alabilmek bu sisteme 22 Şubat 2025 e nasipmiş.
-
Yone uzun tutmussun videoyu bence Semih..Eline sağlık, YouTube dan da beğeniyi attık
Abim biraz öyle oldu ama kar göremeyen arkadaşlarımız için kahvelerini iceceklerini koyup izlemelik videolar yüklüyorum suan partlar halinde birazda anı olarak paylaşmaya çalıştım. Alabildiğim kesitleri yükleyeceğim. Umarım darısı kavuşamayan arkadaşlarımıza olsun.
-
Harici İçerik www.youtube.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.
-
Üniversiteliler olarak da kar tatilimizi almış bulunuyoruz
-
Harici İçerik www.instagram.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.
-
Bu sistem bu yılın da efsane olarak geçmesine sebep oldu çok güzel Şubat 2025 de listeye girdi
-
Pazartesi sabah erken saatlere kadar devam icona göre yer yer 15 cm kar örtüsü daha eklenebilir
-
Yavaş yavaş sistemin sonuna doğru ilerliyoruz ya hüzünleniyorum. Hala daha çok yoğun kar yağışı alıyoruz.
Duygusal bir yorgunluk çöküyor maalesef sistem sonuna doğru normal bir şey o kadar takip falan ediyoruz ama bence gayet güzel bir sistem yaşadık hala yaşıyoruz yarında devam edicez