Semih Ö. tarafından yazılan gönderiler

TV de PowerTürk de Kral da cıkardı hey gidi günler

Harici İçerik www.youtube.com
    Dış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.
    Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.

Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.

Babamın Facebook hesabında 2013-2015 arası yıllardan kalma çocukluk fotoğraflarımı gördüm, fotoğraflarda hep yüzüm gülmüş gerçekten çok mutluymuşum. Küçük kardeşimin kel kafasıyla falan çok oynardım, hatırladım😂😂😂😂 bir ocak ayı sonu TV'de o ses Türkiye jürilerinin neşe saçtığı bir akşamda dikkatimi anlık olarak pencereye verdiğim zaman, ne güzelde kar yağdığına şahit olmuştum öyle :)

Old güzel zamanlardı o zamanlar

Angora abi burun ameliyatı üstünden 3 ay geçti bende burun tıkanıklığı olmaya başladı son zamanlarda bu dönemde sende de olmuş muydu doktora sordum burun eti ödem yapmış olabilir dedi sende böyle bir şey oldu alerjin olabilir dedi hava kirliliği yüksekse sıkıntı dedi ki Zonguldak başı çekiyor kirlilikte zaten

Karabüklü Tayyip Sanuc ile diğer oyuncunun benzerliği halis mi

The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.

The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.

niye bu kadar az dinlenen bir parça bu