oturduğum yerde tüm gün geçişler oldu 10 dakika önce de yağıyordu ama şuan durmuş merkezde bir şey yoktu yağmur yağdı hep tamamen rakım sistemi olmuş gibi
Aynen öyle şuana kadar ama bence bu gece ve yarın kar alacağız güzel bir şekilde
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturoturduğum yerde tüm gün geçişler oldu 10 dakika önce de yağıyordu ama şuan durmuş merkezde bir şey yoktu yağmur yağdı hep tamamen rakım sistemi olmuş gibi
Aynen öyle şuana kadar ama bence bu gece ve yarın kar alacağız güzel bir şekilde
Düzcede kar başladı mı? bluesnowflake_1
Mgmde doğruladı bu gece saatlerinde giriş yapacak yağışlar samsun ordu giresunda kky sulu kar zamanla kar şeklinde düşebilir gece ve sabah saatlerinde batı karadenizde(zonguldağın batı ilçeleri belki merkezi ve düzcede etkili kar olabilir.)
Hocam MGM sizce ICON-EU yu mu baz aldı ?
Nerden hissetsem bilirim bu soğuğu karın habercisi sert üşüten bir rüzgar kara ramak kala
Şuanda resmen soğuk girişi oldu gibi hava bir anda soğudu hissedilir şekilde
Anlık ani rüzgar 20 km/s
4 Dereceyken bir anda 3 derece olduk 5 dkda
Bugün zonguldakta hava ilginçti belki de ön habercisi
Zonguldak'ta yüksek kesimler kar yağışına esir düştü. Gaca, Gelik ve Kozlu ve bir çok yüksek kesimde kar yağışları aralıksız devam ediyor.
Zonguldakta Neler Oluyor? İnstagram sayfasından
Karla karışık başladı konumumda
Hayırlı olsun hocam Mart ta da kar görmek nasip oldu şükürler olsun Sizin konumda başladıysa her an burda da başlayabilir rüzgar hızlandı :'D Havayıda soğuttu
?
yoğun kar vermiş MGM size
Evet ICON veriyor bir de GEM ECMWF daha az vermiş
ICON'u baz almış gibi duruyor bende anlamadım
GFS yakın vadede pek tutarlı değil şu saate kadarda pek tutturamadı tahminini dar alana pek girmediğinden en tutarlısı ICON ICON-EU ve ECMWF oluyor genelde neler bekliyor merak ediyorum bizi
Semih Ö. ama mgm ecmwf yi baz alır genelde
ECMWF de ICONA benzer veriyor aslında Nereye vuracağını tahmin edemiyor sanki deklerin ya da bilmiyorum ilginç yani modeller hala farklı kafada GFS çok az veriyor GEM ICONA yakın ECMWF ondan biraz daha az ICON EU en fazla veren konumuma 23 cm vermiş