Ne zamandır Aralıkta kar göremiyorduk ayrıca yılbaşına da karla giremiyorduk inşallah açılış güzel olacak
Semih Ö. tarafından yazılan gönderiler
-
-
Çağrı Erdal hocam vadeye göre bence bu oranlar müthiş aralıkta olduğumuzu unutmayalım inşallah istikrar sürerde nasıl başlarsa öyle gider derler açılışı güzel yapacağız inşallah diye düşünüyorum
-
İtalyan hava sitesi Zonguldağa kar koymuş ocak 10una kadar ve aralık son haftası
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Günaydın herkese
-
:hoscakal:
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
2016 yılbaşı sistemi gibi bencede inşallah gerçekleşir müthiş guncellemeydi elinize saglik
-
Kestane Balığın diyari damga vuracak bak yine nazar degmesin
-
Müthiş rabbim bozmasın
-
maşallah dek akiyor
-
İlk sistem iç kesimlere yaradı bakalım diğer sistem nasıl çıkacak
-
Haydi bismillah
-
Bir anlık Türkiye'de ilk virüs vakası çıktığı günleri hatırladım bunu duyunca
-
2016 Yılbaşında kar almıştık en son (Yılbaşına girişte bir sistemolarak) umarım bu sezonu Yılbaşı sistemi ile açarız ve benzer bi sistem olsa bu potansiyele ne güzel olurdu :))
-
Maşallah maşallah akıyor bu akşam inşallah daha güzel görüntüler de görürüz Aralık için bence mükemmel daha önce böyle bir potansiyel Aralıkta hatırlamıyorum umarım her şey lehimize işler
Takibe devam sabırla umutla