Semih Ö. tarafından yazılan gönderiler
-
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Acaba Zonguldak ta Aralık ayı Kar rekoru kirabilir mi şu görüntülere göre

-
Masallah ilk defa bu kadar yakınımızda morlar
-
Vallaha su görüntüler müthiş hele yağış skalası dek bantları goruyorum umutla takibe devam
-
Yağış sırasında rüzgar durumu
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
2012 - 14 Ocak
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Bekliyorukkk
:hoscakal: -
:okey: The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
ben buna inanmam iste hocam 😄 aralik ayimi bu
Bulunduğum yere 40cm demis 😅
İç kesim ve yükseklere hocam o kıyılardaysanız 400 rakım altında 10 cm değişir tabi yine
-
neymişim acemiymişim AZOR'un altında acemi yazıyormuş ne yazdığı hiç umrumda değil ...acemileri okumasınız bu kadar basit bir dahada cevap vermeyeceğim yoluma devam edeceğim.
:alkıs:
-
Bakalım ortalama ve senaryolar nasıl gelecek
-
14 Ocak 2021 - 1 Ocak 2016 sistemi gibi karışık bir şey gözüküyor şuan benim gözlemlediğim sadece bu potansiyel var gibi
-
Tum karadeniz etkileniyor dimi hocam su goruntude
Hocam Batı ağırlıklı batıdan giriş yapıyor ama değişime açık takip ediyoruz şuanda 15 gün var şuan 10 gün kalsın netleşmeye başlar
-
Dek bantları görebiliyoruz Doğu Marmara Düzce hattını sağlam vuruyor bu görüntüde