Bu sistemin en sanssizi Zonguldak Bartın oldu dekler hep Marmara ve İstanbul'a vurdugu yerde uzun süreli dek yagislari olmuş birçok noktada 30 40 cm varmış marmarada bu sistemde lehimize gelişen bir sey yoktu ve şanssızlık yaşadık tek kelimeyle yazik oldu 25indeki sistemde şanslı oluruz umarim
Semih Ö. tarafından yazılan gönderiler
-
-
Bu saatten sonra ani yaşayın gfsnin başına taş düşsün canınızı sıkmayın değmez
-
Ukrayna WRFden bakmak lazım Sevastopol Foros açıklarından dekler ne zaman ulaşır diye
-
Martta bile Zonguldak efsanelere tanık oldu umudum var marttan kent merkezinde 2012de 70 cm olmustu hey gidi yıllar bu senede olur umarım mart basi öyle bir görüntü var
-
Deklerde yönlerini çeviriyor sanki umarım yaniliyorumdur
-
Zonguldak için Dek vakti yaklaşıyor
-
Şu sistemde siklon yerine dek olacaktı yemişim siklonu ya 5 dkda 10 cm yapıyordu tek vuruşta
-
Zonguldakta resmen rakım sistemiydi 20-30 rakım farkta bile oynama vardı 102 Sokakta 30-40 cmler varken İncivez tarafları max 10 cm vardı Kozlu Askeritepede teyzemlerin orda 60 cm varken Dilaverde en son 55 cm olduğunu duydum Mithatpaşada 15-20 cm var diye duydum Asmada da 20-25 Sapçada belki de 1 metre olmuşta olabilir haberim yok ama kıyılar 1 dereceyle efsaneyi kaçırdı ona yanıyor Tüm Zonguldak yağış biraz daha geç girseydi soğuklarla çakışsaydı 17 ocak vakasının ikincisi olurdu rekora yaklaşırdık yine ya nasip
-
Sen beyaz bile görürsün bu gidişle ?
Hocam teselli ikramiyesi olurdu bu gece vallaha =D Yaktı bizi bu kar haritaları
-
Zonguldakli67 Deklerde sarı turuncu eko görülebilirmi sence hocam
-
Bu kadar fark normal mi Zonguldak ile Bartın arasındaki fark dikkatimi çekti
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Dekleri kaçırmasak bari
-
Zonguldak güzel bir kar var anlik
-
Zonguldakli67 Abi Mart efsanesi diyebileceğin bir yıl hatırlıyormusun Zonguldak adına benim gördüğüm bir 2012 var başkada hatırlamıyorum ama 50 cm oluşturan bir sistem olmuştu sanırım kıyıda bile
-
Ben Martın başındaki büyük balığa odaklandım bu sefer olacak inşallah