Yazık oldu tüm yağışa Zonguldağın kaderi 1 derece ile kaçırmak
Semih Ö. tarafından yazılan gönderiler
-
-
Kaçan buyuk balığa üzülüyoruz tabi ama bir bakmışsın sonraki sistem şanslıyız inşallah
-
Tüm modeller fena kayaya çarptı bir tanesi Zonguldagi bilemedi yağmur veren yoktu
-
Şaka gibi ya yemin ediyorum isyan etmemek elde değil Yağmur var akşam oldu soğuk girişi olmadimi diye düşünmeye başladım 120 rakım yerde ne örtü var ne kar kaldı geceyide kaybedersek sistem falan kalmaz
-
Bakalim mgm bu geceye yarına uyarı veriyor şaşırtabilir de belli olmaz
-
Sistemin adı B.karadeniz adına 1 metreden 10 cmye merhaba kestane olmali
-
Yazik yazık 10 cm olsa dua edeceğim şakır şakır yağmur var
-
Martı inşallah 2012 Martı gibi yaşarız en azından güzel olurdu öyle bir bitiriş
-
samsunda mı kötü oldu
Hayır size hayırlı olsun bu sistem kar göreceksiniz ama 15 ama 20 cm üstü ama yinede beklenti hafif tutun derim
-
İzlanda nın aksilik çıkaracağı belliydi azoru ezince süreyi kısalttı yağışlar falan siklon rotasına bağlı olarak azaldı uçtu desek yeridir
-
Hala inanamıyorum bu sistem nasıl bu kadar güç kaybetti o kar haritalarındaki 1 metreler nereye gitti 850 sıcaklıkları neden yükseldi neden 500 hpadaki -38lar kayboldu dek şartları kayboldu o sıcaklıklar neden modelde gösterildiği kadar düşük değil yağış desen hafif yani süper makineler bile son dakika da tüm herkesin beklentilerini dağıttı
-
Boluspor kaç senedir düşmeye oynuyor biraz daha gayret ederseler bu sene düşecekler
-
Bundan sonra ne alırsak kardır belkide son sistem tadını çıkartmak lazım
-
Bu gidişle bu sistem Şubat 2019 sistemini geçemez bizde Şubat 2015i bekliyoruz yazık oldu 1 dereceyle kaçırdık gerçi nerden nereye 20 cmye bile vardık ama bu gidişle zor yerler ıslak
-
120 rakımda durdu şuan incivez üni taraflari