Ankaraya sağlam yağış vermiş GFS yarın akşama tabi ECMWF ile arasında farklar büyük bakalım ne olacak
Semih Ö. tarafından yazılan gönderiler
-
-
İsviçre golü buldu mbolo ile
-
Bizede 2k civarı dediler panel değişimi için ama smart tv fikri aklımızda bayadır vardı. Babam dedi boşver bunu yeni tv alalım. Ben 2 hafta araştırfım sonra gittik aldık yenisini. Rabbime şükür elde parada vardı hemen değiştik turnuva başlayacak diye şuan 1 aya yakındır kullanıyoz bir sıkıntı yok

Hayırlı olsun hocam
-
Windye göre oraj ihtimali düşük gibi ama en azından konumum adina
-
Güzel maç izlenir Galler İsviçre
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
samsung hocam bizimki
2012 den beri bizde samsung smart tv marka kullanıyoruz ama herhangi bir sıkıntı ile karşılaşmadık ama teyzemlerin tv de de böyle bir sıkıntı vardı fark ettim
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Aynı sıkıntı Teyzemlerin tv de de vardı Philips markası sizin televizyonun markası ne Henry Ford hocam
-
Henry Ford ışık sızması ya da ışık hüzmesi mi bu acaba emin değilim ama
-
Harici İçerik www.youtube.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.
-
Bu akşam futbolumuz beklentinin acayip altında kaldı istastiklerden belli oluyor resmen ters köşe eden bir maç oldu
-
Sorun yuzde yüz ram den miş çözdüm 8 gb yetmiyor +8 almak lazım
çift kanallı olmalı bir de daha iyi olur dual ram olsun yani
-
Anadolu Derbileri
EPİC GAMES'in bu haftaki sürprizleri almayı unutmayın
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.