Olur hocam siz nickinizi atin
Semih Ö. tarafından yazılan gönderiler
-
-
sıyırıp geçiyor derken hocam yani kar ihtimali düşüyor mu demek istediniz?
Bizlik bisey yok suanlik hocam klasik gfs muhtemelen ya ecmwf ya gem gibi gelecektir Zonguldak adına genelde o iki model bildi fena değil o iki model 18 ocak 2021ide bilen gem ve ecmwf idi gfs sınıyor bizi sadece
-
Bende sizi tanırım muhtemelen hocam
Dediğiniz gibi küçük yer Zonguldaklilar fazla bu forumda tekrardan hosgeldiniz foruma -
Klasik gfs bugün alir yarin verir ne çıkarsa bahtina
-
Mithatpasada oturdum eskiden ilkokulun oralarda Cami var Dagyolu sokak tarafinda
-
Bende Incivez üniversite tarafındayım hocam erencrk67
-
hangi okuldan mezunsunuz ben erdemir anadolu lisesi
Atatürk Anadolu Lisesi
-
isim neydi hocam sizin bende 2003 doğumluyum tanırım sizi
Semih hocam
-
Semih Ö. bende zonguldak rüzgarlımeşedeyim kardeşim tahmini kaç cm kar alırız bu yağışta?
Hocam 45 60 cm diye düşünüyorum mithatpasada oturdum eskiden oralar konum olarak rakim avantaji var güzel kar alir
-
Yagisi kırparak soğuğu arttırır sonra tam tersi yordu bu model bizi bide iyice sureyi azalttı ecmwf daha tutarlıdir heralde
-
Ne oynak model be bi dediği diğerini tutmuyor
-
Aksam gfs daha iyiydi neyse ecmwf daha tutarlıdir
-
Hocam hayırlı geceler emeğinize saglik Zonguldak Bartın hatti 14u sicaklik sıkıntısı olurmu sizce 14unde eksi 7 giriyor 850de yetermi sizce
-
14ü için sıcaklık sorunu oluşabilir hava karardıktan sonra örtü oluşturmaya başlayabilir 14ünde ama15i gecesi olduğunda örtü oluşur gibi duruyor sıcaklık konusunda şüphelerim var 14ü için işte o yüzden net bir şey söyleyemiyorum sonrası için sıkıntı yok güzel örtü alacaksınız inşallah
Hocam soğuğun kökeni -7 yetmez mi 14 gecesinden itibaren bugün biraz daha düşüktü beklenenden zaten
-
Merkezin göbegınde sayılırım
Hocam kar benim düşüncem 13-14 bağlayan gece önce yağmur sonra kky sonra sulu kar 14 sabahına doğru yoğun olarak kar başlar