UsTaD i amazon prime a 15 gündür falan bakmıyordum unutmuştum battlefield almayı düşünmüştüm bile bir ara sağolasın abi tekrardan
Semih Ö. tarafından yazılan gönderiler
-
-
O zaman bana hayırlı olsun
:'DThe content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Benim beleş amazon üyeliği bitmişti :'D Bir hesap daha açayım ozaman

-
Harici İçerik www.instagram.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.
-
RDR bekliyoruz haftaya

-
Yine yağışlı bir hava MGM uyarı verdi hayırlısı
-
İsrail’de 12 yıllık Netenyahu dönemi sona ermiş İnşallah gelen gideni aratmaz mı diyecem yoksa giden geleni aratmaz mı kafamı yedim şu an nasıldı la gelen daha iyi olsun giden gibi olmasın demek nasıldı aydınlatın beni
Gelen gideni aratmaz inşallah

-
:'D Herkese günaydın hayırlı günlerHarici İçerik www.instagram.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.
ailesi -
masa ustunde amd amd laptopta intel nvidiaVallahi hocam benim sistem masaüstü PC intel 9.nesil 9600k islemci ve rog strix 2060 kart var oyunlarda bir tık intel ve nvidia önde AMD işlemci ve ekran kartı renderda iyi benim gördüğüm bu testlerde öyle gözüküyor
-
Hayatım boyunca intel işlemci ve nvidia karttan vazgeçemedim

-
İntel kalite AMD performansda iyi ama intel işlemciye sağlam sıvı veya işlem soğutucusu şart be quied öneririm marka olarak
-
Karttan karta değişir örnek
Harici İçerik www.youtube.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.Genelde desek daha doğru olur kendi kartımdan biliyorum ama soğutmaya önem veren markalar var
-
Birde orajli havalarda Yıldırım düştüğü zaman fen fazla akım gelip de elektrik giderse bazen psu zarar görüyor PC açmiyor bir arkadaşın başına gelmişti benimde korkularından biri

-
Bende bonusu bilgi vereyim yatarken rog strix kartlarin soğutması diğer sınıflara göre daha iyidir hayırlı geceler herkese
-
beIN Sports, 2020-2021 sezonunun yayın grafiğini paylaştı.
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.