15i sabah saatleri gibi duruyor
Belki sabaha kalmayabilirde hocam 14 öğleden sonra gibi
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluştur15i sabah saatleri gibi duruyor
Belki sabaha kalmayabilirde hocam 14 öğleden sonra gibi
Gem çok güzel vermiş çok beğendim bakalım artık kısa vadeye girdik akşam ufak oynar artık bölgemize hayırlı olsun bizi yordu son günlerde ama değecek inşallah
GEM modeline göre bölgemizdeki kar miktarları mm
O Değilde bu GEM napmış yahu
Güzel gidiyor gibi ama bakacaz
Ortada buluşsalar yeterdi
Saka gibi farka bak gfs 1 metre diyor ecmwf 55 civarı umarım ecmwf gfsye uyar ne diyim
Pek begenmedin gibi
Pandora hocanın dedigine katılıyorum gfsye güven olmuyor artık
Bu gidişle 12h kala takla atar bu dansöz model takmayın değişir bu yağışlar iyi geceler herkese
Hocam ben de GFS Gece güncellemesi ya da gün içindeki herhangi güncellemede ECMWF ile mutabıklaşır diye düşünüyorum ama mutabıklaşmayabilir de
Hocam konumum adına aradaki fark yinede büyük birisi çok fena yanılacak yine ECMWF ile GFS 17 Ocak sistemi adına da böyle olmuştu kazanan ECMWF olmuştu tabi o daha az vermiş ortalamada Ben GFS gibi olmasını isterim lakin ECMWF yine bu sistemi konumum adına bilecek gibi GFS bol keseden sallıyor umarım yanıltır beni
İyi yine şükürler olsun bundan sonra umarım atmosfer beklentileri yerine getirir tek temennim o modellerde hala tam mutabakat yok gibi 20 cm oynama var ortalamada bile olumsuz olarak anlaşılmasın bu yorumum :olumlu:
Nerden nereye desek daha doğru olur tabi resmen yıprattı model takibi