tüm Karadeniz metreleri hazırlayın ❄??
İnşallah öncelikle kara kavuşamayan bölgelere sonrası tüm bölgelerimize
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturtüm Karadeniz metreleri hazırlayın ❄??
İnşallah öncelikle kara kavuşamayan bölgelere sonrası tüm bölgelerimize
Reis hangi degerlere gore
Tamamen benim düşüncem Gem İcon Navgem GFS gibi modellere senaryolara göre
Bence italya riski %15
Mantıklı değil 20 cm yağıyor gece sabah 10 cm eriyor yağmurla akşam yine yağıyor görülmemiş bişey ama kar haritası yağmur olsaydı o kadar fazla vermezdi
Benim bildiğim kar haritaları hepsini dahil ediyor olaya
Arkadaşlar soğukların merkezini biliyorsunuz -4 -6 bile neredeyse çoğu noktada kar yapıyor yetiyor yani sıcaklık ama arada yağmura dönüyor gibi D.Karadeniz Orta karadenizde yanlışım varsa düzeltebilirsiniz
Azıcık daha temkinli olalım arkadaşlar sabreden derviş muradına ermiş.2-3 gün sonra hep beraber sıkacağız ![]()
İnşallah bu günler yakındır
inşallah zonguldak geçen sistemde iyi kar almıştı sanırım bu sistemde de herkes fazla fazla alır inşallah takibe devam etmeliyiz
Evet onda da çok iyi kar almıştık hemde ocağın 17si şimdide şubat ortası rekor kıracağız sanırım bu sefer bu öğlenki görüntüye göre 1 metreden 1 metre 50 cm ye kadar açık sabırla temkinle takibe devam
gfs öğle güncellemesi gibi gelebilir tabiki ama değişimler olacaktır çünkü sapma miktarları fazla olan yerler var oradaki değişiklikler sisteme bir etkide bulunabilir ama sistem gelme ihtimali çok yüksek daha önce de dedik burda hocalarımızla birlikte italya riski düşük
Hocam kar miktarları harbiden dudak uçuklatıyor inşallah beyaz rahmete tekrar bölge olarak kavuşuruz kavuşamayan yerlerde kavuşur
Fevzi Burak hocam sizin yorumunuzu merak ediyorum B.Karadeniz bu öğlen güncellemesinde gördüğümüz canavar gibi gelebilirmi sizce senaryoları takip ediyorum bir çok senaryo böyle vermişti
Çağrı Erdal hocam harita tam sizlik açıksanız bir bakın
![]()
CFS Bey ne yapıyorsunuz
![]()