JMA dudak uçuklatan cinsten gelmis ![]()
Semih Ö. tarafından yazılan gönderiler
-
-
Ukmo son saat
The content cannot be displayed because it is no longer available. The content cannot be displayed because it is no longer available. -
İCON SON SAAT
The content cannot be displayed because it is no longer available. The content cannot be displayed because it is no longer available. The content cannot be displayed because it is no longer available. -
Hocam konunuz hayırlara vesile olsun umarım sistemleri inşallah silsile almak nasip olur.Kendi bölgem güzel bir açılış yaptı devamını da inşallah hep birlikte ülkecek nice sistemlere diyerek alırız hayırlı olsun tekrardan başarılar diliyorum. cografyaciburak
-
Bende 3 sistem diyorum varmı azaltan arttıran

-
Bartın diyagraminin maşallahı var
-
Zonguldak yüzde 65e varmis
-
Sinerji bölümünde benimde yazılarım vardı bakalım şuanlık tutuyor gibi gözüküyor
-
Zonguldak diyagram yuzde 50lere dayandı diğer şehirlerde çok güzel cikti yağışlarda bolgemiz adına güzel hayırlı geceler
-
Bu tüm meselelerden daha kötü. Kızı unuturum o günü unutmam ?
Hocam vallahi Zonguldak biktiriyordu bundan dolayı çok isyan ederdim

-
Simdiye kadar hiç sevmedim seven olduysa bilmiyorum değer verince başına çıkıyor ama tek takıldım yalnız tabancayı 1 2 dost yeter

-
Birde Düzce ile Bartın kar yağarken Zonguldak a sakir sakir yağmur yagmasi var 1 dereceyle tüm yağışı yağmur olarak almak
Burada söylemek varmis bunu 
-
hocam bir gülüşü vardı kelebek görse ömrü uzardı.
Ama şimdi o gülüşün özlemi benim hayatımı bitirdi.. öyle bir mevzuydu Esra.
Karadenizdeki gemiler battı reis öyle anlattın ki yak İsmail Ağa yak

-
Benim tek sevgilim kar kimseyi onun kadar beklemedim olsaydı bugüne kadar olurdu

-
Yaşım gelmiş 20 ye dayanmış. Saçlarım beyazlaşmış. Zamanı geri alsam fırsatları daha iyi değerlendirir anın tadını çıkarırdım. Elime çok paralar geçti kaybettim, zengin kızlar geldi reddettim, bazı arkadaşlarıma haksızlık ettim, zamanımı boşa harcadım ama önümde yıllar var. Telafi edeceğim. He bu arada avrupa yakası nasıl cünüp bir yersin heryer kar aldı bi tek sen kaldın =D
Reis güldürdün aksam aksam =D