Bende Windy için kar derinlikleri böyle güncel mi bilemedim ama ?
Semih Ö. tarafından yazılan gönderiler
-
-
Abi daha ne istiyonuz 30 40 cm Kar aldınız
Ne yani takibi bırakalım mı geleceği varsa gelsin tabi darısı diğer bölgelerin başına demiştim İnşallah sizde görürsünüz bu sefer
-
Havada görürüz eğer gelirse fakat yerde bile görebiliriz modellerin haritaları öyle diyor ben beklentimi minimum tutacağım
-
Bu sistemi kaçırırsak sorun yok benim için gayet güzel gidiyoruz geçen kışa göre 1 efsane aldık yanına 2 sistem daha yazdırırsak güzel kışlarımızdan biri olur bu da
-
Ya soğuğu yakalayamayız yada yağışı
Soğuk riskte bence -10 girse iyi olacak yağış her türlü oluyor genelde bence biraz daha takip edelim siklonik bir sistem olduğundan oynama oluyor her güncelleme
-
Haritaların hepsi yine bizim üstümüzü boyuyor koyu mavi pembe tonlarına kadar Snow Hound Zonguldakli67
-
Hepsi ayrı kafa şuan vade yaklaşsın biraz bence
-
Ve o akşam 2 yıldırım 1 şimşek düştü Dehşet bir şeydi böylesi gelirmi birdaha 4 yılda bir geliyor bakalım özletecek bu manzaralar kendini
-
Kamera ile uzun çekim yapacaktım bu kar böyle sisin altında 1 saat sürdü inanmazsın
-
Gördüm videoları eline sağlık
Kıskanmamak elde değil o kar yağışını.Sağol hocam valla ağzımdan yanlışlıkla bir şey kaçmış o kadar yoğundu o akşam gerçekten göründüğü gibi değil gerçekte daha fena oluyor böylesi
-
Hocam çok yer kaplayıp görüntü kirliliği yaptığı için o paylaşımı durdurmuştuk. Sitemizde diyagramlar konusu var oradan ulaşılabilir aslında

Galeriye bir video attım hocam bakmanızı öneririm Zonguldak Çok Yoğun Kar adında fena bir yağış :D
-
Snow Hound Zonguldakli67
#Yeniden The content cannot be displayed because it is no longer available. -
2 Gün KKY vermiş

-
bu güncellemeye göre bolu kastamonu falan gömülür o tarihlerde
MGM KKY vermiş bize yine
-
B.Karadeniz adına yine yağışlı sistem yolda 27si gibi lakin soğuklar cılız iç kesimler yine bayram edeccek bakalım soğuklar biraz daha güçlense kıyılar bile güzel kar yine görecek vade var takibe devam