Birşeyler yapacaz bakalım Camtasia mı kullanayım dersin ?
Semih Ö. tarafından yazılan gönderiler
-
-
Fon Müziği olarak ne kullanabilirim ya da şarkı arka plana
-
4K 8K Çekimlerde var
-
49 gb civarında video + fotoğraf var nasıl yapayım dersin CAN
-
Galeri kısmına hem youtube linki bağlayarak hem de direkt olarak videoyu yükleyebilirsin. Ama doğrudan video yüklerken boyutunun 100mb'yi aşmamasına dikkat et.
Youtube yükleyeceğim burdan da paylaşacağım
-
Videoları atarız bugün bakalım editlerini yapayım
-
Ben doydum çok net söylüyorum ben böyle kar görmedim 2012den beri şükürler olsun barajlar dolacak kara doyduk rahmet yağdı bildiğin yer yer merkez bile 1 metre olan yerler var
-
Zonguldwk acayip yağıyor
-
Hayatımda. Böyle bir kar ilk defa görüyorum Zonguldagi sis aldı götürdü
The content cannot be displayed because it is no longer available. The content cannot be displayed because it is no longer available. The content cannot be displayed because it is no longer available. The content cannot be displayed because it is no longer available. The content cannot be displayed because it is no longer available. The content cannot be displayed because it is no longer available. -
Burasıda o civarlarda 43 cm civarı
-
Yenice bizim köyde 1 metre olmuş

-
Şaka yaptım kardeşim sizin adiniza çok sevindim keyfini cikarin
Sağolun hocam :olumlu:
-
Kardesim daha doymadinmi kara ya
Hocam sadece koymuş dedim doyduk Allaha şükür bundan sonrası barajlara katkı yapması İnşallah o bölgelerede düşmüştür
-
Mgm yoğun kar koydu bu akşamada
The content cannot be displayed because it is no longer available. -
Daha Çok Göster
The content cannot be displayed because it is no longer available. The content cannot be displayed because it is no longer available. The content cannot be displayed because it is no longer available. The content cannot be displayed because it is no longer available. The content cannot be displayed because it is no longer available. The content cannot be displayed because it is no longer available. Zonguldak tan selamlar
Aleykümselam Hocam gerçekten 2015 17 Şubatı yaşadık bildiğin