Semih Ö. tarafından yazılan gönderiler
-
-
Cumhurbaşkanı Erdoğan Ramazan ayının geri kalanı ve bayram için alınan yeni koronavirüs tedbirlerini duyurdu.
29 Nisan 2021 Perşembe akşamından itibaren 17 Mayıs'a kadar tam kapanmaya geçiliyor.
Bu tarihler arasında kesintisiz sokağa çıkma kısıtlaması uygulanacak. Üretim, imalat, gıda , sağlık gibi alanlarda istisna tutulan alanlar hariç tüm iş yerleri faaliyetlerine ara verecektir.
İçişleri Bakanlığı genelgesinde belirtilen istisna tutulan kuruluşlar hariç, tüm iş yerleri faaliyetlerine ara verecektir.
Konaklama tesislerindeki rezervasyonlar, sokağa çıkma ve şehirlerarası seyahat kısıtlamaları için istisna teşkil etmeyecektir.
Şehirler arası seyahatlerin tamamı izne tabi olacak ve şehirler arası toplu taşıma araçları yüzde 50 kapasiteyle çalışabilecek.
Anaokulu, kreş, 8'inci ve 12'nci sınıflar dahil, tüm kurumlarda yüz yüze eğitime ara verilecek, tüm sınavlar ertelenecektir.
Kamu kurumları bu sürede uzaktan çalışma veya dönüşümlü çalışmaya geçecek. Uzaktan çalışan kamu personeli de kısıtlamalara tabi olacak.
Zincir marketler pazar günleri kapalı olacak, diğer günlerde belirlenen saatlerde hizmet vermeyi sürdürecektir.The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
17 GÜNLÜK KAPANMA TAMAM MALİ DESTEK ŞART
Günlük çalışıp kazanan günlük yevmiye üzerinden Çalışan vatandaşlarımız yani Aylık sabit bir gelire sahip olmayan vatandaşlarımız 17 gün tam kapanmada patates soğan mı yiyecek, Bence Hükümetin aldığı tam kapanma kararı yerinde ve doğru bir karar ancak Ekonomik olarak desteklenmediği müddetçe eksik ve bazı vatandaşlarımızı ciddi şekilde zora sokacaktır. Mali destek açıklaması yapılmaz ise sizlerden ricam çevremizde mağduriyet yaşayan vatandaşlarımıza sahip çıkalım Allah hepimizin yardımcısı olsun(Alıntıdır)
-
Ne kadar çekip gitsen de bu şehirden. Aklın kalır, kalbin kalır, anıların kalır.
Unutamazsın...The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
:'D
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
(!)
Nereden nereye geldik yaw
Benim derdim sınavlar. İptal olmasini istiyorum
Sınavlar olmaz bence
-
ne zaman açıklama yapılır haberlerde yok hala
19:00 da resmi açıklama olacak ama bayramda yasak olacak 5 gün deniyor
-
Virüs bizi izleyip gülüyor
Zonguldak’ta Corona Virüsle mücadele sürerken tedbirler kapsamında getirilen sokağa çıkma kısıtlamaları vaka sayılarında düşüş yaşandı. Kısıtlamanın ardından Gazipaşa Caddesi üzerinde faliyet gösteren banka ATM önlerinde sosyal mesafe kuralı olmadan vatandaşların kuyruk oluşturması dikkat çekti. Yoğunlaşan kalabalığı gören bazı vatandaşlar tarafından “Kendine gel Zonguldak. Böyle giderse bu işin sonu gelmez. Virüs bizi izleyip gülüyor. Yine artacak vaka sayıları” yorumlarını beraberinde getirdi.
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. +
Tuzlaspor yöneticisi Ali Kanıçok “ Suat Kaya yeni sezon İçin sözleşme uzatmak istedi yeni sezon planında kendisinin olup olmadığını sordu,bizde kendisine devam eden bir lig var bunları konuşmak İçin erken dedik.siz beni düşünmüyorsunuz yeni sezonda deyince yolları ayırdık”
Tuzlaspor yöneticisi Ali Kanıçok “ Gökçen,Ahmet Yazar,Samet Keçiörengücü maçında sert zeminde sakatlandıkları için bugün oynamayacak..Cenk Tosun Erzurum’da sakatlanınca zeminden bizim oyuncularımız sakatlanınca bilerekmi oynatmıyoruz maçmı satıyoruz”
-
Tuzlaspor yöneticisi Ali Kanıçok “ seneye Şampiyonluğa oynayan bir ekip kuracağız kalan 3 maçımız gençlerle ağırlıklı bir kadro İle sahada olacağız “
-

Ertuğrul Sağlam: "Allah’ın adaleti şaşmıyor. Dolayısıyla herkes yaptığı işi şeyin mükafatını da görecek, yaptığı kötü şeyin, birinin hakkına girmenin bedelini de ödeyecek. Hesap günü diye bir gün var. Dolayısıyla bugün burada yaptıklarımızın karşılığını orada vereceğiz."
Ertuğrul Sağlam: "35 senedir profesyonel futbolun içerisindeyim. Türk futbolun her kademesinde birçok mücadelenin içerisinde oldum. Ama şu dönem karşılaştığım kadar enteresan olaylarla karşılaşmadım yani futbol adına." -
Ertuğrul Sağlam
: "2 tane Adana Demirspor’un 2 tane Giresunspor’un 4 tane 90 dakika var. Bu 4 tane 90 dakikadan bizim işimize yarayacak kesinlikle bir sonuç çıkacak."