Zonguldakli67 hocam ne dersin bu gece sabahlamaya değermi ?
Semih Ö. tarafından yazılan gönderiler
-
-
Gece belki kuvvetli dek olabilir -40 -41ler girecek
-
Bartın merkezde de kar yok. Akrabalar orada bizden daha sıcaklar. Ne ereğlide ne Devrek te ne BEYCUMA, Çaycuma dişe dokunur bir yağış yok. Şükür ben yine 5 cm civarı aldım
Yenicede durum ne acaba bilgin varmı abi
-
Fos hafif kalır rezalet bir sistem oldu. Bakalım dekler nasıl olacak vurduğu yeri yıkıp geçecekmi. Modeller ve mgm neye göre yoğun kar yağışı verdi bugün için anlamış değilim yağış azdı
yanımızdaki Düzce 30 cm üstü alıyor Bartın 10 cm geçiyor burası 5 cm bile olmadı Yazık oldu o kadar takip ettik ne denirki

-
Bekliyoruz bakalım. Radara bakıyorum İstanbula dek girerken bize aşağıdan siklon gelmeye çalışıyor? sıcaklık 0 derecenin altına düşemedik hiç
Fos olduk yine desene abi

-
Snow Hound Zonguldakli67 bu gece dek alırmıyız
-
Yemin ediyorum bu nedir ya Sistemdemiyiz belli değil makus talihimizi yenemiyoruz düzce bartın 10 cm geçerken biz daha örtü alsak diye dua ediyoruz
-
Zonguldak Tarihçesi en azından biraz bilgi vermiş olalım
The content cannot be displayed because it is no longer available. -
Anlık yıldız sayıyoruz şaka gibi :memnunolmayanseytan:
-
sen buraya bir radar atsana mgmden bende güncellenmiyor mu bu anlamadım
The content cannot be displayed because it is no longer available. The content cannot be displayed because it is no longer available. The content cannot be displayed because it is no longer available. The content cannot be displayed because it is no longer available. The content cannot be displayed because it is no longer available. -
Radarda üstümüzde yeşil kütleler duruyor kaç saattir ama yağış yok bu radar güncellenmiyor mu bende acaba anlamadım
Hocam şahsen ben pek birşey beklemiyorum ayaza çekerse şaşırmam 2 saattir hafif yağıyor hatta ara ara duruyor
-
Aralıksız Yoğun Kar yağışının üzerinden 9 yıl geçmiş

The content cannot be displayed because it is no longer available. -
30 cm mi ? buraya bile o kadar yağmıyo naptınız
Hocam 30 cm ne ki eskiden 1-2 metre alırdık biz Eski kışlardan haber yok gerçi ayrı mesele de en azından 2015 Şubat 3 Ocak 2016 tarzı bi sistem gelse iyi olur
-
Bizim yüzümüz gülmedi ki Düzce kadar şanslı olsak yeter
-
Tutmadimi kardeşim sizin ordada
5 Cm ya var ya yok ama görsel şölen vardı fakat örtü olarak 30 cm beklerken 5 cm bile yok