Saatler olsun @Yusuf Hayırlı iftarlar herkese
Semih Ö. tarafından yazılan gönderiler
-
-
Yarın belli olur bakalım
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. 1928 Bucaspor Başkanı Cihan Aktaş yaptığı sosyal medya paylaşımında Diyarbekirspor orta saha oyuncusu İsmet Şimşek ile Edirnespor oyuncusu Enis Çeliksu'nun konuşmalarını yayınladı ve ses kaydıyla beraber suç duyurusunda bulunacaklarını paylaştı.
-
TFF 3. Lig 3. Grup’ta Somaspor evinde oynadığı Erbaaspor’u 3-0 yenerek bitime bir hafta kala şampiyonluğunu ilan etti ve 2. Lig’e yükselmeyi garantiledi. #Soma #Somaspor
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Toca_Tr23 ailenle sevdiklerinle birlikte sağlıklı nice mutlu yıllar.Doğum günün kutlu olsun.
-
Kaleci izlemekle yetinmiş

-
ilginç bir golHarici İçerik www.youtube.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.
-
Her gün yağmur her gün soğuk neredeyse :'D Amazonda hissediyorum artık kendimi her gün yağmur her gün soğuk ve serin
-
Bir türlü 10 derece üstüne çıkamadık kaç haftadır yav
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
-
urfa
Ben söyledim hocam
-
Kastamonu
-
Şanlıurfa
-
İstanbul