Yağmur mu baslar yoksa karşı Pazar sabahı
Semih Ö. tarafından yazılan gönderiler
-
-
pazar sabahı karşı baslar yağmurlu sizce
-
bakalım sabahla yarin öğlen ne yapcak son takipler bu sistem adinw
-
CAN kar haritası varmi hocam
-
The content cannot be displayed because it is no longer available. The content cannot be displayed because it is no longer available. Snow Hound Zonguldakli67 Google hava durumu konumuma Cumartesi Akşamı 11-12den sonra yoğun kar demiş çok erken olmuyormu ne dersiniz Sıcaklık sorunu olmazmı o dilimde
-
Snow Hound Zonguldakli67 Google hava durumu konumuma Cumartesi 11den sonra yoğun kar demiş çok erken olmuyormu ne dersiniz Sıcaklık sorunu olmazmı o dilimde
-
The content cannot be displayed because it is no longer available. The content cannot be displayed because it is no longer available. The content cannot be displayed because it is no longer available. Söz atmosferde ne olcak bakalım son durum bu
-
Can Hocam ECMWF nasıl gidiyor takip edemiyorum
-
Arkama yaslandım bacak bacak üstüne attım pazar akşamını bekliyorum bir an önce gel pazar akşamı Allahın izniyle batı karadeniz olarak kara kavuşuyoruz
Hayırlısı ECMWF ne diyecek bakalım
-
gfs 6h de efsane yağış vermiş
Hocam inşallah öğlenki istikrarı sürdürür tek temennim o
-

The content cannot be displayed because it is no longer available. -
1 gün sonraki sistem için model güncellemesine bakmak

Hocam öyle demeyin bakalım nasıl olcak çok değişkenlik gösteriyor neler olcak bakalım yarın sabah artık son kez bakarız istikrar devam etsin yeter öğlenki gibi
-
Belkide bizim açımızdan en önemli güncellemelerden biri istikrarı sağlarız inşallah
-
-
Son nokta modellerde ne zamana konur