Semih Ö. tarafından yazılan gönderiler
-
-
2012 de ben model.model bilmezdim 2014 ten sonra öğrenmeye başladım
Bende 2012 kışından beri takıp ediyorum
-
Aynı zamanda Modeller yağış denizde asılı kalıyor gibi gösteriyordu rüzgar lehimize olunca dek üstüne dek aldik
-
Bu arada ilgimi çeken aynı tarihte Ocak ortasında 2012 de de buna benzer bı sistem geldi hatta daha iyisi olmustu
-
Ocak ortası sistemi Zonguldak Bartın Düzce sistemiydi.Yer yer 1 metreye yaklaşmıştık aynı zamanda yuksekler ve köyler 2.5 metreye kadar yer yer aldı yaylalar bayram etti köyler aynı şekilde
-
Kütleler Ereğlinin batısında kaldı izledik resmen :D
-
Rüzgar yönü de konumum adına iyi değildi Poyraz hiç sevmem Kara-yel candır :D
-
Biz 10 saatte 58 cm kazık yedik. Sağlık olsun. Beklentimiz vardı elbet
GFS bol keseden sallamıştı ECMWF ve Icon arası gidip geldi modeller hep yanıldı bence bu sistemde
-
Sen bir de benimkine bak. Allah tekrardan nasip etsin. Tabii Hatay için de ?
Bakalım öyle kar haritası bidaha ne zaman göreceğiz yanlız şubat ortası fena kazıktı konumum adına yağış aradık resmen kendisini uzun bir süre bende unutturmayacak
-
Herkese hayırlı iftarlar şimdiden 11 dk kaldı bekliyoruz bakalım

-
Literatüre kazınan bir mizah Flash TV oyunculuğu geri mi dönüyor

Öyle görünüyor :-D
-
Mart 2019'da yayınlarına ara veren Flash TV'den sürpriz haber!
1992'de kurulan ve 27 yıllık yayınını geçtiğimiz senelerde sonlandıran kanalın yeniden açılması için hazırlıklara başlandı. Flash TV'nin sahibi olan iş insanı Ömer Göktuğ, kanalın eskisi gibi eğlence formatıyla döneceğini, hazırlıkların devam ettiğini ve temmuz ayında yeniden yayına başlayacağını açıkladı.
Kanalın yeni döneminin detayları ise önümüzdeki günlerde belli olacak.
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Bence de wriscuttern hatta ödül sistemi ve turnuva ya da yarışma tarzında da olabilir
-
-