Azicik iç kesimler gömülür
Semih Ö. tarafından yazılan gönderiler
-
-
Şu kardan çok kuvvetli yağış uyarıları hoşuma gidiyor

Benim gitmiyor yağmıyor mgm diyince =D
-
UZUN VADE GÜNCEL 10.01.2021
The content cannot be displayed because it is no longer available. -
Zonguldak 8 Ocak Akşam
Kaynak Zonguldak Belediyesi
The content cannot be displayed because it is no longer available. -
Yürü bee Ecmwf kim tutar seni böyle devamm
ECMWFye göre gelse daha karlıyız şuan
-
Harici İçerik www.youtube.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.Harici İçerik www.youtube.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.Harici İçerik www.youtube.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.
AZ KALDI
GELO KAVUŞUYORUZ -
Harici İçerik www.youtube.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.
Her kış kar yağarken Zonguldak adına şunu hatırlıyorum :-D
-
ZONGULDAK DİYAGRAM AKŞAM GÜNCELLEMESİNDEN SONRA

The content cannot be displayed because it is no longer available. The content cannot be displayed because it is no longer available. The content cannot be displayed because it is no longer available. -
Ay ortası sistemi biraz çöp oldu gibi ama ay sonu sistemi için Ecmwf göz kırptı
Henüz çöp olan bir şey yok siklon yüzünden değişiyor ECMWFde iyi çıkabilirdi fakat bu akşamki çıktıyı uzun vadede sadece dikkate alırdım yarın sabaha bakalım bide bu gece gfs ne yapacak bu çıktıları sürdürürse GFSye dönebilir ECMWF benim düşüncem ama son dkya kadar takibe devam şuan bizim açımızdan çok iyi bence Zonguldak bartın hattı GFSye göre yıkılır ecmwf düzelirse sorun olmaz GEM UKMO Gayet iyi bakalım ECMWFde düzelirse ateş ederiz
-
Batı Karadeniz ahalisi biz de durumlar nasıl?
GFS 60 Cm verdi şu anki çıktıda ama değişime açık tabi baya iyi çıktı fakat ECMWF için aynısını diyemem Zonguldak adına
-
Tam olarak ne gfs nede ecm gibi gelir. Daha siklonun konumunu çözemedik
60.saate kadar takibe devam edecez anlaşılan
-
Halitaydemir sistem daha tam oturmadıki yağışı otursunlar. Sen en kötü ecem ve gfs nin ortalamasını düşün?
Bu sefer de ben ECMWFyi beğenemedim hala mutabık değiller önce bi gösteriyorlar sonra bozuyolar biri düzeliyor birinin kafası karışık En güzeli bize yaraması açısından GFS gibi gelmsi hocam demi
-
Zonguldak Anlik yağış başladı
The content cannot be displayed because it is no longer available. The content cannot be displayed because it is no longer available. -
Zonguldakli67 abi soğuklar konum açısından çok iyi yağış inşallah daha iyi gelir
-
14 Ocaktan sonra gelecek sistem önümüzdeki 2 gün tamamen bozacak ve kıyılar kar göremeyecek
Ağzını hayra aç başkan kaç gün takip ettik