Zonguldak Kozlu merkezinden 5 km uzakta bir belde zonguldağa 7 km uzaklıkta desen merkez güneşliyken orda sisle tipi olduguna şahit olduk belde olmasına rağmen internet altyapısı falan gelişmiş bir konum 1000 mbps fiber internet var beldede
Semih Ö. tarafından yazılan gönderiler
-
-
Abi Esenköy gibi 300-400 rakımda yaşıyacaksın kafa sistemlerde rahat olacak rakım olarak da ideal denizi de görüyor 10 numara konum kışseverler icin 4 mevsimi de yaşıyor
-
Arada rüzgar hızını arttırıyor rüzgar eşliğinde yağıyor kar kapanış güzel olacak gibi bi kütle yakaldık
-
Yarın sabah sağlam soğuk gözüküyor yine aynı sekilde havanın acık olacagını düsünürsek gizli buzlanma da olabilir
-
Aslında yarın sabaha kadar yağış için şartlar uygun gözüküyor ecmwf de yağsa yağar mı yağar yani
-
Açıkcası sabah oluşan örtü beni şaşırttı yalan yok gece sabaha dogru iyi calısmıs denizler kısa sürede iyi yağmış bile son dakika golüyle kurtardı Zonguldak sistemi benim gözümde özellikle Esenköyde beklentiler dogrultusunda örtü vardı
-
Sabah - 3 derece gösteriyordu. Hissedilen de - 7 diyordu mgm. Benim dışarıdaki termometre - 4.2 gösteriyordu
Esenköy 300 rakımdan bahsediyorum abi valla -10 vardı abartısız normal sıcaklık da -5 belki -6 bile olabilirdi
-
Hissedilen -10 gibiydi böyle soğuk yoktu ya
-
Yağan kar tutuyordu sabah 8 gibi
-
Ne soğuktu sabah yav Esenköy -4 -5 rahat vardı bence
-
Zonguldak Esenköy 300 rakım
-
-
Eren hala arada yumru hissi yaşıyor musun yemeklerden sonra şişkinlik boğazda gıcık takılma vb. ? Nasıl geçirdin sadece ilaç mı kullandın
-
Semih Ö. bendede olmuştu yumru hissi gavisconla geçti reflü felan yokmuş Bizim türk mutfağı yağlı,şekerli, baharatlı olduğu için Türkiye'de mide hastası olmamak zor
Mide hastalıkları cok zor birde doktor sıkıntısı var gastroentoroloji bölümünde Zonguldakta sadece 2 doktor var ve randevu bulmak da aşırı zor mide hastalarının Allah yardımcısı olsun her an dikkat etmeleri lazım ben Endoskopi bile yaptırdım hem de canlı şekilde yaptırdım hortumu saldılar sonuç gastrit cıktı tabi ondan sonra ilac kullandım antepsin gibi mide ilacları daha da ilerletti bu ilaclar bence asitoranını düşürüyor midedeki dengeyi bozuyor ve reflüye yol açıyor kaç tane doktora gittim bu takılma yüzünden en sonunda mide kaynaklı oldugu anlaşıldı birde psikolojik vaka da diyor bazı doktorlar bazıları allerjik diyor besin kaynaklı değişik bir durum
-
Birde bu ilaclar mideyi mahvetmekle kalmıyor bağışıklığı düşürüyor vitamin mineral b12 folat emilimini azaltıyor bağırsağı da bozuyor ibs sibo crohn gibi bağırsak hastalıklarına da yol açıyor hatta ve hatta mantarlara yol açıyor candida gibi yararlı probiyotikleri öldürüyor antibiyotik kullanımı da aynı şekilde aslında bilinçsiz kullanmayın diyorlar o yüzden ppi antiasit ve mide tabletleri zorda olmadıkça kullanmamak lazım reflüde gastritte bu da doğru bilinen yanlış