Anladım bende Ecmwf güncellemelerini heyecanla beklerken farkettim ? Gfs yine öğlene göre sistemin kuvvetini azaltmış sürekli oynuyor bakalım Ecmwf ne diyecek ?
Kardesim gfs gömdü
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturAnladım bende Ecmwf güncellemelerini heyecanla beklerken farkettim ? Gfs yine öğlene göre sistemin kuvvetini azaltmış sürekli oynuyor bakalım Ecmwf ne diyecek ?
Kardesim gfs gömdü
Konumum adına güzel fgidiyor
Çaylar tam vaktinde
Anladım bende Ecmwf güncellemelerini heyecanla beklerken farkettim ? Gfs yine öğlene göre sistemin kuvvetini azaltmış sürekli oynuyor bakalım Ecmwf ne diyecek ?
Bakalim son saate kadar bakacaz bize gelecek o sistem hocam
Yeniceli isim değişikliğine gitmişsin
Aynen Bayadir profili güncellemeyi düşünüyordum sonunda yaptık bı kaçamak
![]()
Ecmwf de görüşürüz
Bu tip sistemlerde 72 hye kadar takip etmek lazım
Daha Çok Göster
Akustik bu bildiğin
Abayı yakmış bu arkadaş ![]()
Ecmwf kime uydu peki? Senden istediğim sadece kıyaslamadan uzak dur ?
Bu saatten sonra temkinli yaklaşmamız lazım zaten en küçük oynama değiştiriyor :olumlu:
Akşamda söversin gfs ye. Vermediği zaman gfs modelmi dersin. Verdiği zaman kutlama yaparsın. Azcık dengeli ol kardeşim
Hocam ben ECMWF gibi görüneceğini söylemiştim sonradan belki içimizdeki kar özlemiyle yanlış şeyler söyleyip göze battıysam kusura bakmayın herkesden de buradan özür diliyorum.
ECMWF Ana fikri sundu GFS'de ona uyuyor şuan temkinli yaklaşalım yine bir daha darbe yemek istemeyiz modellerden
Vade yaklaşsın Ukrayna WRF'den dek + yağışlara bakarız bu sitenin tutarlılığı yüksek Snow Hound
Pazartesi salı günü gibi kesinleşir herşey yaklaştıkça heyecan artıyor
Dek mekanizması konusunda Batı Karadeniz ve Doğu Karadeniz aklımıza geliyor.Dek Şovlar olacaktır inşallah bu sistemde yaklaşsın biraz daha kutlamalar başlar
Batı Karadeniz ahalisi neredesiniz yahu GFS Gömdü nerelerdesiniz
Kutlamalar başlıyor yakında inşallah