Allahın izniyle yağsında şöyle güzel başka bişey istemiyorum 2012 2016 kışları aklıma geliyor hep eskiyle hasret gideriyoruz ?
Aynen unutmuyoruz hocam o güzel kışları inşallah çerçevelik bi görüntü çıkacaktır
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturAllahın izniyle yağsında şöyle güzel başka bişey istemiyorum 2012 2016 kışları aklıma geliyor hep eskiyle hasret gideriyoruz ?
Aynen unutmuyoruz hocam o güzel kışları inşallah çerçevelik bi görüntü çıkacaktır
Siz geçen sene aldınız birazda biz alalım yarım metre olmuştu şubatın 10 u gibi ?
Aynen hocam Sıra bizde inşallah 2015 Şubatı yaşayacağız
tabi hala oynama ihtimali çok yüksek takipte kalmakta fayda var
Hocam inşallah efsaneye yakınız gömdü bizi gfs tabi yinede temkinli bakalım değişmezse çok güzel günler yakın ![]()
Maşallah diyelim nazarlar değmesin inşallah ![]()
![]()
![]()
B.Karadenizliler anlık
Gem ve ECMWF dediğim gibi güzel gidiyor GFS'de eninde sonunda ona ayak uyduracaktır benim düşüncem hala ECMWF tarafındayım
The content cannot be displayed because it is no longer available. The content cannot be displayed because it is no longer available. The content cannot be displayed because it is no longer available.
+ Doğu Karadeniz'de deniz sıcaklıkları
Denizlerimizde sıcaklık durumları
Denizlerimizde sıcaklık durumları
Karın ne zaman yağacağını konuşmaya başlamışız
Erken açtık kepenkleri hocam geç indiririz inşallah bir başlangıç lazımdı ![]()
Snow Hound Hocam gördüğünüz üzere saat 19:00'dan itibaren Kky-Sulu kar gösteriyor konumumuz adına İç kesimlerde Kar Sabah başlar
Bizim Buralar 00:00'dan sonra 18'ine girdiğimizde bu görüntüde Kar başlar merkezde tabi daha vade var yakınlaştıkça bunlara bakmak daha doğru
17 Ocak ECMWF 2 Metre Sıcaklıkları Akşam 21:00 - Pazar
TR Geneli
Ventusky - GFS - 17.01.2020 2 Metre Sıcaklık Tahmini
Şuan ecmwfye göre 2 dalga var birinci dalga çok pasif 14-15 ocak ikinci dalga ise 16sı gece saatlerinden itibaren başlayıp 17 18 gösteriyor inşallah böyle devam eder Ecmwf daha öncedende dediğim gibi en güvendiğim yer gfs ye pek güvenmiyorum ecmwf'nin tutturma oranları daha fazla inşallah kara gömülürüz inşallah
İnşallah gömülecez o sene bu sene 3 yıldır hasretiz
Türkiye Görünümü
The content cannot be displayed because it is no longer available.
Dipnot:Bu attığım son iki veri GFS verisi
Ondan öncekiler ECMWF verisidir.