The content cannot be displayed because it is no longer available. Ayın 24'üne kadar(24.01.2021) Toplam Yağış Miktarı
Türkiye Görünümü
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturThe content cannot be displayed because it is no longer available. Ayın 24'üne kadar(24.01.2021) Toplam Yağış Miktarı
Türkiye Görünümü
Ayın 24'üne kadar(24.01.2021) Toplam Yağış Miktarı
cm cinsinden de varsa iyi olur Semih Ö.
Çorum için nasıl çıktı
The content cannot be displayed because it is no longer available. The content cannot be displayed because it is no longer available. Samsun ve Ordu 2 METRE SICAKLIKLARI
Hocam benim Köy Karabük-Yenice 50 cm bulmuş dedim.Bize gelince şu anlık görüntü 16sı akşam saatlerinden sonra ECMWF'ye göre gece saatleri kar başlıyor gibi görünüyor Yükselti arttıkça avantaj yüksek.Baktığım zaman merkez olarak sadece 1-2 günde 15-20 cm kar vermiş.Sistem günleri daha tam netleşmediğinden 2-3 gün daha bekleyip sonra birşey demek daha mantıklı daha gfs dönmesini bekliyoruz dediğin gibi oynak şuan görüntüde zonguldak merkez olarak ilk 2 gününde 15-20 cm kar alıyoruz iç kesimler gömülecek 1-1 buçuk metreye dayanan yerler olabilir belki
Samsun ve Ordu 2 METRE SICAKLIKLARI
Daha Çok GösterThe content cannot be displayed because it is no longer available. The content cannot be displayed because it is no longer available. The content cannot be displayed because it is no longer available. The content cannot be displayed because it is no longer available. The content cannot be displayed because it is no longer available. Bölgemizdeki yağışlar
Bölgemizdeki yağışlar
Batı Karadeniz 2 metre sıcaklıkları
Yagmurdan alırda kar için kesinlik yok
Benim kadrajımdan kar videosu izlemediyseniz izleyebilirsiniz ![]()
YeniceLee78 sizce 13-15 sisteminde karadenizin şansı nedir? Deniz kenarı ve iç kesimler ozellikle. Bolu, Amasya, Tokat, Çorum...
Bolu ve Çorum bu sistemi değerlendirir Biraz daha takip edelim derim Tokat ve Amasya için biraz daha beklemek lazım
Harici İçerik www.youtube.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.Bu sene Batı Karadenize beklentim bu GODZİLLA
Zonguldakli67 Nasip olursa inşallah hocam Var bi hayalimiz
Bu sene Batı Karadenize beklentim bu GODZİLLA ![]()
![]()
![]()