Olmazsa 10 temmuza yolumuz düşer ![]()
Semih Ö. tarafından yazılan gönderiler
-
-
Şu anki gibi gelsin 100 rakım üstü 15 cm kar
Tam 100 rakımım hocam :'D
-
Rahat ol kar var zonguldakta?
Kıyı kesimde olunca böyle oluyor hocam
Sende biliyorsun ne sistemler kaçırdık sıcaklık yüzüne yoğun yağmur aldığımız günleri unutamıyorum -
Zonguldakli67 Hocam ilk sistem bize çok sınır kalıyor ne dersin faydalanırmıyız ondan karayel var gibi kar yapar gibi sanki sınır ama bartın düzce alıyor da bize sınır gibi
-
The content cannot be displayed because it is no longer available. The content cannot be displayed because it is no longer available. The content cannot be displayed because it is no longer available. The content cannot be displayed because it is no longer available. The content cannot be displayed because it is no longer available. The content cannot be displayed because it is no longer available. -
The content cannot be displayed because it is no longer available. The content cannot be displayed because it is no longer available. The content cannot be displayed because it is no longer available. The content cannot be displayed because it is no longer available. The content cannot be displayed because it is no longer available. -
The content cannot be displayed because it is no longer available. The content cannot be displayed because it is no longer available. The content cannot be displayed because it is no longer available. The content cannot be displayed because it is no longer available. The content cannot be displayed because it is no longer available. -
The content cannot be displayed because it is no longer available. -
Özledik 2012 2015 2017 kışlarını
-
Rat tarafları güzel kar alır
-
-
Zonguldakli67 Hocam bize yağış olarak ilk sistemde kky mi gözüküyor tam çıkaramadım sınırdayız gibi
-
%25-30 seviyelerinde 10-11-12 ocakta kuvvetli yağmur sonrası sistem olasılığı dediğimiz gibi o da %25-30 seviyelerinde geziyor şuanda Samsun adına
-
Bartın diyagramı 60a kadar çıktı Zonguldakta 50 lere kadar
-
ECMWF ÖNCESİ SİNERJİ YAPALIM ATEŞ EDELİM DİYORUM