Benzoxin jel krem var birde o da 3.önerim olabilir sana
Semih Ö. tarafından yazılan gönderiler
-
-
Fito krem de iyidir ona da bakabilirsin
-
Yapay zeka copilottan faydalandım
dark and cold -
dark and cold satılıyormuş dostum
-
Eczaneye gidip alabilir miyim reçetesiz direkt bu kremi
Valla ben reçete ile almıştım cildiyeye gitmiştim bu tarz şikayetle onları yazmıştı bende aldım internetten biraz araştırmanı öneririm onu tam bilemiyorum
-
Sabah akşam mı kullanayım yatmadan önce sürmem yeterli mi
Sabah ve akşam yatmadan sürebilirsin istersen öğlen de sürebilirsin günde 2-3 kez süreceksin
-
Semih Ö. 👍
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Düzenli kullan yararını göreceksin dermatolojiye bende gittim gecen yıl bu kremi ve fito kremi önerdi neutrogena da kullanabilirsin dedigim gibi
-
Ellerimde hep bu şekilde aylardır deterjan tahrişi kaynaklı yara oluşumu var bu nasıl geçer bilen var mı
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Şunu kullanmanı şiddetle öneririm birde fito krem var neutrogina el bakım kremleri de işini görür
-
Şu sıralar boza-leblebi çok tüketiyorum birde kefir vazgeçilmezlerim oldu özellikle boza her markette bulmak kolay olmuyor ya da her yerde bulunmuyor gerçekten tadı da güzel tavsiye ederim bağışıklık ve sindirim icin iyi bir lif kaynağı bir de yulaf vazgeeçilmezim
-
Efsane bir kare daha 2022 Mart 19 ZONGULDAK
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Bakalım kutudan kırmızılar mı maviler mi çıkacak

-
Uzun süredir model paylaşımı yapmıyordum malum okul ders sınav final derken hepsi bitti yarıyıla girdik yarın inşallah herhangi bir güncellemeye talibim
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
3 yıl önce bugün gömülmüştük facebook hatırlattı saolsun
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Sıkıldım sınav saatini beklemekten agac oldum son sınav bugün hayırlısıyla