Hangi sözlüler birde notları kaç
İngilizce Beden girilcek
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturHangi sözlüler birde notları kaç
İngilizce Beden girilcek
Ortalama 83.61 oldu 2 dersin sözlüsü girilcek bakalım 85 olcakmı ya da geçecekmi
emoji atıp cevap yazmamanı ben seninle alay ediyorum umrumda değilsin diye algılıyorum bilmem anlatabildim mi
Sen öyle anladıysan yapacağım bir şey yok uzatmayacağım
O üzgün emojisini bana atıp cevap yazmaman hiç hoş değil bunun farkındasındır umarım
Ne yazayım kardeşim diyeceğimi yukarıda dedim hoş değil diyorsun hangi davranışım ya da hareketim hoş değil? Hem de farkındasındır diyorsun neyin farkındayım? Kapalı kutu gibi konuşuyorsun
Heyt be ne yağıyor Boluya şimdi Gerede de olmak vardı akrabaların yanında olmak
Semih Ö. emoji atiyorsun cevap vermiyorsun sinirlerimi bozma burda benim zaten kötüyüm
Kardeşim neden sinirlerini bozuyormuşum psikolojik sorunların mı var o zaman yetkili olan birimlere görün doktora git anlat biz nasıl yardımcı olalım ?
Eğer bu sistem batılamaya girmeseydi Azorun haraketi izobarları da bozdu soğuk yetersiz kaldı ilk attığım senaryolar gibi olsa merkezde gömülmüştü
Evet yine kaçırdık üzücü maalesef 5 günde 80 mm yağış aldık şunları kar olarak alamamak üzüyor hemde 1-2 derece ile kaçıyor
Zonguldak’ta gece saatlerinde bastıran kar yağışı yüksek kesimlerde etkili oldu. Merkeze bağlı Beycuma Kumtarla köyü Başören mahallesinde etkili olan kar yağışınının ardından kartpostallık görüntüler oluştu. Etkili olan kar yağışı ile birlikte yüksek kesimlerde bazı noktalar ulaşıma kapanırken jandarma ve polis ekipleri sürücülere zincirsiz yola çıkmamaları konusunda uyarılarda bulundu.
Görseller alıntıdır
Konumunda vakalar artmaya basladi yine
Bolu Kartalkaya da kar 2 metre olmuş
İstanbulada kar vermişmiydi
Sanırım vermemisti