Öğlen-Akşam farkı kuzeyimizde güçlenme var
Semih Ö. tarafından yazılan gönderiler
-
-
Bekliyoruz şu hafta bi bitsin.
Mart ilk ve ikinci hafta dimi
-
Kışı bitirenlere selam olsun.
Var mı gelişme kardeşim
-
Kışı bitirenlere selam olsun.
Ben hala bitirmedim Mart 15'e kadar beklemedeyim ama bakalım
-
Elde hiç bir şey yok ki ne ao ne nao ne endeksler olumlu bir şey diyor
-
Seneye artık diyelim o da belli değil daha
Hocam Mart ilk yarı içinde olur mu en azından sistem ne diyorsunuz ben olabilir düşüncesindeyim hala biraz da kendimi avutuyorum ama göremeyince böyle oluyor işte
-
1 Ocak 2016 Zonguldak - Merkez bu yıl böyle bir efsane görmek nasip olmadı bu gidişle iyice zorlaşacak şartlar gibi...Baktıkça hasret gideriyoruz yapcak birşey yok olmayınca olmuyor son umutlarım mart ilk hafta için gönlüm diyor değişir bu sistem gelir diye en azından son kez görelim...Olmazsa seneye avutuyoruz kendimizi kandırıyoruz bildiğin ama yağmadı diye de ölecek değliz.

The content cannot be displayed because it is no longer available. -
Şaka maka öteleye öteleye bir kış daha bitti gibi duruyor..
:bıktım: .Buna kış bile demem ayıp olur -
Şehrimin diyagramı pek de iç açıcı değil umarım değişir diyeyim mart ilk hafta ve ikinci hafta olsun kaybetmeyelim yeterki beklemeye razıyız

The content cannot be displayed because it is no longer available. -
CAN sağol hocam 1 buçuk yıl bu işleri bırakınca hepsi kafamdan uçtu emin ol bir dönemler kendime özel instagram tahmin sayfam vardı hatta bir kaç sayfada tahmin yaptığım oldu 3-4 yıl önce tabii o zamanlar daha sarıyordu
Umarım buradaki hocaların da desteği ve paylaşımlarıyla detaylarına kadar öğreneceğiz.Sonuçta bu bir fobi öğrenmek güzel
Aynı zamanda sarfettiğiniz emekler için teşekkür ederim şahsımca CAN -
Endekslerin nötrden negatife geçmesiyle yavaş yavaş modellere de yansıyacak yanlış mı anladım hocam CAN
-
Bu sistem 96 saat kala anca kesinleşir gibi..Çok oynak görünüyor
-
Artık efsane olması için ya 2 metre kar yağması lazım yada - 20 daha soğuk olması lazım ki efsane olsun
Hocam valla metrelik derken yarım metreyi devirirse ne mutlu
önceden 1 metre alırdık ne günlerdi bee -
Yine 17 Şubat 2015'e benzer gibi geldi ondan böyle düşünüyorum en çok batı karadeniz etkilenmişti.
-
Marmara ve batı Karadeniz diyelim
Hocam dediğiniz doğru ama ben bu sistemde Batı Karadenizde metrelik olacağını düşünüyorum yine marmara da da olabilir konum itibariyle Düzce-Zonguldak olarak çok şanslıyız neredeyse gelen her salınım etkiliyor. umarım bu sistemde yanılmaz ama her sene bir defa burada efsane bir batı karadeniz sistemi oluyor fark ettiniz mi bilmiyorum inşallah öyle olur