Bu sistem gelirse en şanslı yer batı karadeniz bana göre en başından beri gfs çok oynuyor zaten
Semih Ö. tarafından yazılan gönderiler
-
-
Ao Ve Nao Verileride Her Güncelleme Değişkenlik Gösteren Veriler Bir Bakmışsınız ansınızın Çıkıvermiş Geliyorum Demiş ?
Zaten endekslere göre her tarihte olabilir detayına inmek zor modellere bile daha henüz yansıyan net bir şey yokken tarih vermek şuanda yanlış olur.
-
Ben hala Subat 25inde gelecegini savunuyorum benim fikrim herkese saygi duyuyorum
-
Modeller bu senede sac bas yoldurur
-

ZᗩFƐŔ ßİZ İᑎᗩᑎᗩᑎĿᗩŔĪᑎ ?ĿᗩƇᗩҠ ! The content cannot be displayed because it is no longer available. -
Ben sinyali aldım şimdiden görünen sistem gelirse en başta batı karadenize hayırlı olsun ki bende bu bölgede yaşayan biri olarak bu sistemin ne kadar etkilediğini hatırlıyorum vade çok ta uzak değil takip edilmeli böyle gelirse en etkilenen nokta Karadeniz ve marmara olur benim tahminim ULL sayesinde 5-6 günlük bir sistem olacak gibi duruyor .17 Şubat 2015'e benzer bir sistem olacak Marmara da etki düzeyi böyle gelirse bir fazla olur benim tahminimdir. -
20 Subattan sonra stratosferde isinmalar var bu da daha kolay sistem inebilecegini soyluyor yinr cfs uzun vadede sistemi vermis diyagramlards yuzdeler srtmid zonal diyagraminda cok hizli dususler gordum az cok yorumlayabiluyirum yani Subat 20 Mart 15 arasi soguk taraftayiz bu tarihler sistem almaya musait iskandinavya aktif izlanda devre disi efsane alabiliriz bu verdigim tarihlerde hocalarimin da dedigi gibi midellere yansidikca takibe iner detaya bakariz
-
Doğu Karadenizi ve orta karadenizi kıskandım Batı karadenizde de böyle kar yağaydı işte bu sezonu kapatırdım şimdi birdaha bu sene göremezsek çok kötü olur kendi adıma o kadar beklemiştik..
-
zongildak lapalapa 20 dkdir
-
zonhuldakta sisteme veda ediyor kar yagisi yogunlasti
The content cannot be displayed because it is no longer available. -
Zonguldak'ta kar başladı artık son karlar bunlar
-
kar gormek icin Zoguldak adina son sanslar gibi duruyor dek olusumu surmezse
-
Var
Olsa ne olacak benim konumda soguk varken yagis olmaz yagis varken soguk olmaz kor konunda oturuyorum ben buna sisten bile demem ortu bile yok hani nerde 30 40 cm kar verilere bile guvenmeden minumum beklentiyle sabirla bekledik yine yok oglu yok olursa yine sistem 5 gun onceden takipte kalip minumum beklentiyle takip edecegim oyle daha az husrana ugrarim belki
-
yakin vadede uzun vade de sistem gozukmuyir sanki en azindan bahara hazirlanalim oraj takibi falan aksiyonlu geciyor en azindan
-
Gece hic kar yagmamis iyice bu sistem deli etti :@