Semih Ö. sen kar yağdığı gün kar haritası ve cm atarsın buraya foto olarak. Minumum 30 cm. ?
Hocam gem gibi gelse valla çok güzel olur adımıza
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturSemih Ö. sen kar yağdığı gün kar haritası ve cm atarsın buraya foto olarak. Minumum 30 cm. ?
Hocam gem gibi gelse valla çok güzel olur adımıza
CAN hocam eps kar haritası ve sıcaklık haritasını da atarsanız iyi olur
Ben olsam kalkmazdım yağmur görecem diye :D
GFS biraz daha düzeltse kar olur hocam o
Değmez. Cumayı Cumartesiye bağlayan gece saf oğlu saf kar göreceksin zaten.
Sağol hocam en azından sabah yine de kalkacağım havada görür müyüm ?
Hocam sıcaklıklar uygun değil. 2-3 derecede yağsa yağsa havada yağar sizi de tatmin etmez
Hocam sabah erken saatlerde kalkmayı düşünüyorum Cuma sabah 6-12 arası...Sırf kar görmek için örtü beklemiyorum ince bir şey olsa iyi olur 100 rakımdayım 200 rakıma çıkcam o saatlerde
Hayır yok..
GFS kar demiş..Kesin mi sizce değişebilir mi daha erken girse
CAN hocam zonguldak Perşembe-Cuma gecesi kar ihtimali var mı Cuma özellikle sabaha doğru
Kar haritası 22 cm vermiş düştükçe düşüyor WXCHARTS sağlam kar vermiş halbuki
CAN kar haritası alabilirmiyim hocam
CAN zonguldak nasıl hocam bu görüntüde dediğiniz gibi güzel gibi batılama devam ederse hem süre uzar hem de yağış artar anladığım kadarıyla hala daha batılama ihtimali var mı devamında
Zonguldak 50 60 cm arasi alir mi
ECMWF'ye göre kar haritası ne durumda
Haydi olum Şu sistemi Marmara-Karadeniz yap bee ![]()
Ayıp olucak ama zonguldak lı arkadaşımız 45 santim den fazlasında gözüm yok diyorsun biz burda 5-10 cm görsek sevinçten havaya uçuyoz
Kardeşim her güncelleme değişebilir hala 24 saat kala kesinleşen bir şey yok maalesef kime çıkarsa piyango gönül ister her yer etkilensin ama karadeniz potansiyeli var
Ya kardesim tam alcaksin 45 cm 60 cm birazda biz sorularimiza cvp alalim ltfen musade ette karin keyfini cikar
Hocam sen niye panik yapıyorsun anlamadık bizi teğet geçebilir de tam biz sınırız siz zaten 50-60 cm garanti alıyorsunuz