?
Semih Ö. tarafından yazılan gönderiler
-
-
yoğun kar vermiş MGM size
Evet ICON veriyor bir de GEM ECMWF daha az vermiş
-
ICON'u baz almış gibi duruyor bende anlamadım
-
GFS yakın vadede pek tutarlı değil şu saate kadarda pek tutturamadı tahminini dar alana pek girmediğinden en tutarlısı ICON ICON-EU ve ECMWF oluyor genelde neler bekliyor merak ediyorum bizi
-
Semih Ö. ama mgm ecmwf yi baz alır genelde
ECMWF de ICONA benzer veriyor aslında Nereye vuracağını tahmin edemiyor sanki deklerin ya da bilmiyorum ilginç yani modeller hala farklı kafada GFS çok az veriyor GEM ICONA yakın ECMWF ondan biraz daha az ICON EU en fazla veren konumuma 23 cm vermiş
-
Bu tahmin ya GEM ya ICONa göre yapılmış gibi
-
Tarihi güncellediler
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
İlginç acaba İCON u mu baz aldılar ?
-
Rüzgar hızlandı ve sertleşti üşütüyor
-
Tarih yanlış sanki ama
-
Sinop, Samsun, Ordu ve Giresunda neden örüntü şeklinde kky ve kar simgesi var bilgisi olan var mı ?
Uzun vadeli mi bu
-
Bölgemizde son durumlar SICAKLIK 12.38 İtibariyle
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Semih Ö. Gelik Tepeleri benim konumdan gözüküyor ağaçların üstleri bembeyaz
Doğrudur Devreğinde tepeleri yüksekleri beyaz merkezinde bir şey yok.Muhtemel şuan hafif iç kesimlerde ve yükseklerde kar var sınır 200 rakımlarda hala ICON ve ECMWF kky ve kar diyor GFS karla karışık yağmur ve yağmur demiş bakalım neler olacak ICON 14 Şubatı bilmişti ICON-EU çok iyi kar vermiş çok merak ediyorum hangisi bilecek bu sefer mutabakat yok GFS ayrı kafada ICON - ECMWF - Gem ayrı kafada
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Kütlenin arasında kaldık şaka gibi
ECMWF Yağmur veriyordu Karla karışık yağmur ve kara çevirmiş tahmini ICON zaten hep ısrar ediyordu bakalım öğleden sonra neler olacak konumum adına tahminleri
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.