Kampüste kütüphane de model takibi severiz
Semih Ö. tarafından yazılan gönderiler
-
-
Vay anasını sistem fiyatları ne olmus sadece ekran kartı 25 k ben 2019 da vatan PC den 2060 i59600k islemcili sistemi monitör dahil 9000 e topladım ekipmanlarda dahil
-
Ana fikir aynı hep
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Abi hiç fark yokki arada
-
Azor aradan kafayı sokabilecek mi bakalım zor ama iner mi bakalım
-
Şu cıktıya göre Metreleri hazırlamak lazım
-
Resmen 2016 Yılbaşı sistemi bu ya vallahi Zonguldakli67
-
Finaller oluyor malum fazla bakamıyorum ama inşallah yarıyılda daha fazla bakabiliriz foruma
-
Sabah çıktı gfs de 2016 yılbaşı sistemine benziyor
-
Harici İçerik www.youtube.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.
Yine Sagodan inci bir albüm Severiz
-
Merdivenler Kenti ZonguldakZonguldak’ta kent içi ulaşım büyük ölçüde mahallelerdeki merdivenli yolardan yapılıyorwww.safakgazete.com -
Kırmızı alarm! Zonguldak'ta uyuz vakaları arttı!Son günlerde yurdun farklı yerlerinde görülen uyuz vakaları Zonguldak’ta da patlama yaptı. Hekimler toplu taşıma araçlarında oturulan koltuklardan bile…www.zhaber.com.trKardeşimde aynı şekilde kaşınıyor krem falan sürdü anca geçirdi dikkat etmek lazım benimde yüzümde bazı noktalar kaşınıyor sanki sivilce var ama aslında yok
-
Sabahki gfs yi bir tatlı üzerinden anlatsam peynir helvası olurdu heralde
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Bu da 2021 Ağustos ayından kalma bir kare olsun
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Güzel bir manzara paylaşalım kış sezonundan değil ama yine de paylaşmış olalım KOZLU SAHİLİ ZONGULDAK
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.