Şubat ilk haftası sistemi tahminim doğrultusunda kuzey marmara ya -14,orta ve batı karadenize en az -10 girişi olucağını düşünüyorum
Bende tam tersi batı karadeniz -14 marmara -12 veya -10 diye düşünüyorum =D=D
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturŞubat ilk haftası sistemi tahminim doğrultusunda kuzey marmara ya -14,orta ve batı karadenize en az -10 girişi olucağını düşünüyorum
Bende tam tersi batı karadeniz -14 marmara -12 veya -10 diye düşünüyorum =D=D
Bolu yılın 2. Güzel kar yağışını şuan alıyor mükemmel
Şuanda olmak istediğim yer hocam :-D
Linki yok ücretli.
Hocam Batı Karadeniz için son görüntülerde ne diyorsunuz sabrımız kalmadı cidden ![]()
![]()
Birde hocam kar haritasının linkini atar mısınız
Bişey diyin hocam yav kalbime iniyor :'D
Batı Karadenizde dahilmi hocam
Şubat 10-15 arasında batı karadeniz genelinde metrelik oluşturacak bir sistem geleceğini düşünüyorum.
Karadeniz olarak kar'a çok ihtiyacımız var hala merkezler kar görmedi maalesef..İnşallah şubat bambaşka olacak.
Elazığımızın ve Malatyamızın Allah yardımcısı olsun.Bölge halkının yanındayız.Geçmiş olsun dileklerimle.
Sonuç olarak, rakımı 150 altında olan sahiller çoğunlukla beklediğim gibi su oranı yüksek kar geçişleri gördü.
Samsun, Tokat gibi şehirler deniz etkisinin gazabına uğradı.
+Zonguldağı da ekleyelim hocam =D
Burası kör nokta falan mı kütle olmasına rağmen yağış olmuyor anlamadım gitti normalde 5-6 defa üstümüzden kütle geçti yağış alamadık.
Allaha şükür hiç beklememiştim gece değdi.Kar mar da yağmadı.Deklerden de faydalanamadık sabah uyandığımda her yer kupkuruydu gece 1-2 defa kalktım yağış hiç yoktu.Kar falan da yağmadı ne zaman kar yağacak artık gerçekten sendrom başladı.
Baktım radardan da, size doğru inen bir kütle var sıyıracağını sanmam ama ne kadar etkili olur bilemiyorum..
Hocam kütle gelse ne olcak içi boş yağış bırakmıyor 4 defa geçti üstümüzden boş...Birde sanırım dek üretimi durdumu ya da kuvvetlenir mi gece 2-3 gibi 400 rakıma çıkcam
Mahalle neydi bakayım bir oraya :D :D
Bakın hocam İncivez Mahallesi Çaybaşı Sokak
Burada byle kardesm gunduz yagdi oda sicaklik yeterli olmadi eriyip gitti suan gokyuzu yildizlarla dolu
Ben buna sistem demem ayıp olur efsane sistemlere