10 Temmuz Tepeleri Kırat Yaylalar Dilaver Asma 102 Bahçelievlerin yüksekleri İyi kar alacak
Semih Ö. tarafından yazılan gönderiler
-
-
Paralel -38-39 geçiriyor B.Karadeniz'den bir çok senaryo da güzel veriyor umarım o güzel senaryolardan birine evrilir daha hala vade var en ufak bir değişim hepten değiştiriyor
-
Zaman zaman grapuel de olacak gibi
-
BU sistemde DEK olacak mı ki?
B.Karadeniz ve Doğu Marmarada şartlar uygun benim gözlemlediğim
-
Dekleri kestiremiyor modeller
-
GFS 27 cm - ECMWF 15 cm vermiş konumuma bakalım yine GFS Bol keseden sallama mı yapıyor göreceğiz İcon 22 cm İcon Eu da 1-2 cm daha fazla vermiş
-
Samsun'a da 3-5cm vermiş benim rakima
Bu site pek dekleri tahmin edemiyor beklenenden biraz daha az verir sürpriz de yapabiliyor bir kaç kez tanık oldum buna garanti olsun diye öyle yapıyorlar diye düşünüyorum
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. 31.Hafta şimdiye kadar oynanan maçların skorları
-
Güncellenince atarmısınuz
Mozilla ve Edgeden takip ediyorum atarım
-
İç kesimlerinde maşallahı var
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. ECO güzel vermiş Zonguldağa
-
ECMWF Kar haritası 141 saatlik
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Mart için şöyle derler Bizde bu sisteme denk geliyoruz bu sene
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Ne senaryolar var insan keşke Şubatta görebilseydik bu görüntüleri der neyse herseyin hayırlısı..
-
Herkese hayırlı geceler