Özledik yav
Semih Ö. tarafından yazılan gönderiler
-
-
-
Whisper abi özele bakar mısın
-
Bende ECMWF nin tarafındayım yine
-
Teyzem Kozluda Fatih sitesinde 400 rakım güzel kar alıyor her sistemde neredeyse 2016 da yılbaşı sisteminde kar 3 hafta kalkmadı elektrikler sular kesikti uzun süre boyu 1.5 hafta neredeyse kesikti belediyeden baya şikayetçilerdi hala en ufak karda kesintiler oluyor Merkezde de oluyor Zonguldakta ama son zamanlarda o kadar olmuyor
-
Kozlu'ya gittim güzel yer vesselam.
Son zamanlarda yatırımlar arttı Kozluda belediye malum seçimler yaklaşınca meydan yaptılar çevre düzenlemesi asfalt çalışmaları arttı İlçe sonucta emekliler ilçesi ama güzeldir sahili bence B.Karadenizin en iyi sahilidir
-
Bu sabah erken saatlerde yolları tuzluyorlardı Esenköy - Kozlu arasında
-
6.30 7 gibi eksi 5 eksi 6 ya ulaşacak gibi hissedilen sıcaklıgında maşallahı var
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Harici İçerik www.youtube.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.
En sevdiğim oyun müziklerinden
-
Ya Allah Bismillah Allahu Ekber o neymiş öyle yaa Semih Ö. inşallah gelir inşallah
Aradığımız bomba sistem bu işte

-
Burada ben 2021 Ocak ortası sistemi görüyorum metrelik oldugumuz sistem valla yanlış görmüyorsam tabi daha erken bakalım iki üç güncelleme daha bakalım
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
ECWMF Sağlam gömdü yine milli tarihlerde severiz
-
Ukrayna wrf güzel gösteriyor yağış durumlarını aslında ama site bozulmuş sanırım Karadenizden görünürdü belki
-
Sabaha kadar ihtimal var erken saatler 6-7 ye kadar