Semih Ö. tarafından yazılan gönderiler
-
-
Elazığsporu mu çalıştırıyorsun
Evt :D
-
onurtugtekin23 e gelsin birazda FİFA Kariyeri yapalım :'D
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Bartın Ulus- Kastamonu Pınabaşı yolu bin 30 rakımlı Soğucaksu geçidinde hava sıcaklığının 0 dereceye düşmesiyle kar etkili oluyor. Karayolları ekipleri karayolunu açık tutmak için çalışmalarını sürdüyor...
HABER : AYHAN ACAR
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
#18Mart1915 #ÇanakkaleZaferi #İstikbaldenİstikbaleÇanakkale
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
duzcede 4-5 sene yasadim. yigilca tarafi - gumusova cumayeri yuksekleri - golyaka yuksekleri tek gecerim. her sistemden alir buralar. ardindan bilecik yuksekleri.
misal bolu yuksektir ama buralar kadar kar alamaz. kartalkaya haric
Konum itibariyle Düzce her sistemden faydalanan bir nokta Akçakoca dışında aynı şekilde Bartının bazı ilçeleri yüksekleri yine şanslıdır Ulus gibi Kastamonu yine aynı şekilde bu noktalar kışın gelen her sistemden dediğiniz gibi faydalanır Bu kış bence Kastamonu iyi kış geçiren bir noktaydı metrelik rekorluk kar aldılar 2 defa gayet iyi bir şey bu
-
Birde Düzcenin Yüksekleri şanslıdır sistemlerde
-
Konumumda en yüksek rakım 600-700civarı bildiğim kadarıyla çok değişen yok :D Kastamonu sahile ne yakın ne uzak noktalar çok şanslı zaten oralar güzeldir zaten havası da suyu da bol kar bol yağış alan bir şehir ben 2.bir şehir düşünsem kastamonuyu düşünürdüm
Edit: Şimdi baktım Atyaylası Tepesi (710 m), Göldağı (771 m), Kantar Tepe (905 m), Orhan Tepe (920 m), Baba Dağı (1120 m), Soğukoluk Tepesi (1268 m), Kızıl Tepe / Kızıltaş )1468 m) ve Bacaklı Yayla Merkezdeki Sarıçiçek Tepesi (1726 m), en yüksek noktalar bunlarmış 1800 rakıma kadar varmış
Tabi normal olarak bu noktalar yüksekte yayla tepe dağları da kattığımızda -
Karadeniz Kıyıları bu kış 1 metre üstü kar görecek (Batı ya da Doğu)
Bati Karadeniz aldi bu sezon tahmin tuttu

-
Merkezde şiddetli yağmur var anlik
-
Zonguldak Gacada suan kar vardır diye düşünüyorum
-
Update : The change hasn't actually took place yet.
değişiklik henüz gerçekleşmedi güncellemesi geldi yakında meteocielde ana çıktıyı görebileceğiz sevindirici haber
Umarım arşivler gitmemiştir hocam
-
Güncelleme: Değişiklik henüz gerçekleşmiyor gibi görünüyor.
Paralel GFS'nin 17 Mart 2021'de 06Z'nin çalıştırılmasıyla sona ermesi. GFS //, 12Z çalışması için çalışır hale gelir.
Güncelleme: Değişiklik henüz gerçekleşmedi.
Paralel GFS'nin 17 Mart 2021'de 06Z çalıştırmasıyla sona ermesi. GFS //, 12Z çalıştırmayla çalıştırılır.
-
Ana çıktı ne zaman gelir bakalım