2.Senaryo GFS nin 1 Nisan şakası
Semih Ö. tarafından yazılan gönderiler
-
-
2.Senaryo efso gerçekten
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Zonguldakta yağmur basladi ve manzara
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
https://kartakip.ankara.com.tr/kamerali-araclar
Kameralı kar küreme araçlarına bakabilirsiniz
Bu uygulama güzelmiş takdir ettim valla :okey:
-
Meteociel yine tırtladı
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Uludağda iyi kar var maşallah
-
Yani kardeşim bu hava durumundaki gibi durmaksızın 10 gün boyunca yağmaz dime ya ben aslında yağmur yağmasını hiç istemiyorum. Ya ıslanmakta nefret ediyorum ya valla. Ne güneşli günler görücez biz acaba ya. O kadar çok özledim ki artık
Tüm HS AİLESİNE İYİ GECELER.
10 gün boyu yağmaz tabi vadesi uzun 5 güne kadar tutarlı olur 1-2 gün aralıklarla tam net değil ama önümüzdeki 3 gün içerisinde aralıklarla orta kuvvet
-
GFS Yarın 15:00'dan Cuma Akşama kadar aralıklarla Boluya kar vermiş
ECMWF Karla karışık yağmur zamanla kar demiş Cuma öğlene kadar İcon yarın öğlen itibariyle Perşembe akşama kadar kky ve zamanla sulu kar demiş havada da olsa kar görecektir yani benim tahminim Eser14
-
Çağrı Erdal Önümüzdeki 10 gün içerisinde 30-40 mm civarı yağış bekleniyor Karamürsele aralıklarla yağışlar bekleniyor orta kuvvet zamanla kuvvetli
-
Oraj sezonuna yaklaşırken Zonguldak'tan 2008 15 Eylül Arşivden bir kare
CAN ana çıktının da varsa atabilir misiniz hocam
-
Böylesi bir daha ne zaman gelir bakalım
CMA Şöyle bitmiş
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.