https://www.facebook.com/4mevsimkastamo…508342825884456
Sürprize açıktır Mart-Nisan ayları mesela şu video güzel açıklamış 23 Nisan 2017 Kastamonu Sahile yakın bir noktadan
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturhttps://www.facebook.com/4mevsimkastamo…508342825884456
Sürprize açıktır Mart-Nisan ayları mesela şu video güzel açıklamış 23 Nisan 2017 Kastamonu Sahile yakın bir noktadan
2011 yılında 5-6 yaşında dizime kadar gelmişti bir de 2016 veya 2017 de gelmişti en son öyle hatırlıyorum kıyılar
Aynısı konumumda 2012 Martında oldu 50 cm kar vardı yerde sahilde bile 40 cm vardı
D.Karadeniz adına kıyılarda 30 Mart 2014 de kar yağmıştı benim bildiğim hemde sağlam bir kar kıyılar dahil yani Aynısı olabilir Yine benim konumum adına 2012 mart - 2006 Mart tarzı bir şeyler olabilir yani takibe devam
Bana örtü lazım artık 2 kere havada kar gördüm 1 kere örtü oldu eşitlensin durum artık 2-2 bitsin maç
Valla dediğim gibi takibe açık bir mart 2.yarısı bizleri bekliyor veriler belli modellerde senaryolara yansıyor paralele yansımaya başladı artık soğuk tarafta kalacağımız kesinleşti gibi 20 Mart - Nisan İlk haftası adına
Aynı zamanda Mart sonunda yerde örtü görmek kıyılar adına çok büyük bir efsanedir bence lakin havada görmek bile Mart sonu kıyılar adına efsane sayılabilir.Çiçekler açtı doğa uyandı biraz geç geliyor ama yağışımız bol eğer senaryolardan biri gerçek olursa güzel olanlardan daha ne olsun
Bol yağışlı havalar yolda bu da bir diğer güzel haber
Güzel senaryolar var Martta böyle senaryolar hatırlamıyorum kolay kolay gördüğümü sürprizlere açık bir mart devamı olacak 2.yarısı açısından bakalım havada da olsa kar görebilecekmiyiz kıyılar olarak senaryolara kalırsa örtü bile olur :'D
Şu da benim en favorim :'D
Şunlarda kalsın şurda Martta gördük deriz
Azorun varlığını anca Martta görebildik Kışın demek ki martın hazırlıklarını yapıyormuş :'D
Daha güzel bile veren senaryolar da çıkacaktır illaki bakalım ilerleyen güncellemeler nasıl çıkacak
Fenerbahceye gelsin bu gecenin sözü Aldırma Fener Aldırma
_En karanlık gece bile sona erer ve güneş tekrar doğar'
Herkese hayırlı geceler